Pirita surfiklubis tutvustati Surfilaagri juubeliprogrammi ning Surf Challenge'is osalejad demonstreerisid vees oma oskusiVideo: Tiina Kõrtsini
Inimesed
27. juuni 2018, 22:30

GALERII JA VIDEO | Uudo Sepp ja Arop näitasid surfioskusi (14)

Kolmapäeval võis Pirita rannas näha võimsat vaatepilti - vees olid korraga surfamas nii Uudo Sepp, Arop kui ka teised avaliku elu tegelased. Kuigi surfilaualt kukuti ka vette, ei kadunud osalejate näolt naeratus ega kahanenud nende järjekindlus.

Kolmapäeval, 27. juunil tutvustati Pirita Surfiklubis Surfilaagri juubeliprogrammi ning Surf Challenge'is osalejad demonstreerisid vees oma oskusi. Väljakutses osalevad Eesti uusim superstaar Uudo Sepp, riimimeister Uku Arop, kaunis näitlejanna Ingrid Margus, noorpoliitik Raimond Kaljulaid, laulja ning näitlejanna Sandra Ashilevi ning meelelahutusportaali aktiivne ja särtsakas juht Kertu Jukkum. 

Veemõnusid ei nautinud aga ainult surfikuuik, vaid soovi korral said vees lustida ka ajakirjanikud. Nii ei mõelnud ma kordagi, kui pakuti võimalust koos 11 aastat surfamisega tegelenud instruktoriga lõbus lohesõit teha. 

Kalipsot selga tõmmates ei olnud mulle veel päris täpselt kohale jõudnud, millega just nõusse olin jäänud - plaan oli lohega merelt kaldale lohiseda. Jõudnud rinnuni vette, oli aeg suund kalda poole võtta. Haarasin instruktori kalipso seljal olevast konksust kinni, viskasime end kõhuli vette ja hakkasime liuglema. Paraku oli tuul üsna nõrk ning suuri vigureid me seekord teha ei saanud.

Kui te päris täpselt aru ei saa, mida me seal vees ikka tegime, siis mõelge tagasi Käsna-Kalle esimesele filmile. Mäletate, kuidas David Hasselhoff Käsna-Kalle ja Patricku taas Bikiinipõhja viis? Just nii ka meie seal vees sööstsime, ainult lohe abil.

Kohapeal murti ka tüüpilised müüdid, et surfarid on väga alkoholilembed ning nad naeravad, kui keegi esimest korda surfilauaga vette läheb. Tegelikult hoitakse kokku ning aidatakse meelsasti kõiki, kes seda vähegi soovivad.

Kui lugejate hulgas on keegi, kes on salamisi alati surfamist proovida soovinud, kuid siiani pole seda teha julgenud (nagu mina), soovitan kõigil sammud Pirita Surfiklubi poole seada. Kirsina tordil toimub 19.-22. juulini Valgerannas Surfilaager, kuhu on oodatud ka inimesed, kes pole kunagi surfanud.