Foto: Merle Värv
Inimesed
29. juuni 2018, 16:37

Lauri Hermann tätoveeringutest: olen aeg ajalt mõnda vinget tätoveeringukandjat kohates mõtteid mõlgutanud, et mis oleks kui...

Saatejuht Lauri Hermann hetkel oma kehale ühtegi tätoveeringut teha lasknud ei ole, kuid ometigi ei välista ta, et ühel päeval võiks see juhtuda.

"Pattu salgamata olen ka ise aeg ajalt mõnda eriti vinget tätoveeringukandjat kohates mõtteid mõlgutanud, et mis oleks kui ... Samas olen enda vastu aus – kuna see mõte ei ole siiani jäänud mind piisavalt kaua saatma ega kummitama, ei ole ükski tätoveerimissalongist möödumine minus hingevärinat tekitanud. Järelikult pole selleks praegu vajadust. Ühesõnaga, hetkel ma ühegi kehapildiga küll uhkeldada ei saa, aga võib-olla ühel ilusal päeval või õhtul, kui ma seda kõige vähem ootan, tuleb selline tunne peale, et ainult ja ainult koos tätokaga on elul palju rohkem pakkuda – siis ma selle tüki ära ka teen," jätab Hermann kõik uksed ja võimalused veel lahtiseks.

"Professionaali maitsekalt kujundatud ja paigutatud kehakaunistus püüab olenemata soost, kahtlemata pilke. Minu lisapunktid lähevad kindlasti neile tätokate omanikele, kes oma keha eest ka muul moel hoolt kannavad. Pean silmas kena, head vormi (see ei tähenda 24/7 jõusaalis), mis paitab alati silma."