Foto: facebook.com/kristiina.ojuland
Inimesed
27. juuni 2018, 09:50

VIDEO | OJULAND KAKLEB NAABRIGA: naise koerad ründasid võõrast last (252)

Poliitik Kristiina Ojuland jagas enda Facebook´i kontol videot, milles räägib, kuidas tema koerad naabrimehe lapsele kallale läksid ning mille peale naaber olevat Ojulandi rünnanud. 

"Õhtu tundub olevat väga rahulik. Tagasi Eestis, tagasi Ihasalus," räägib naine videos. "Just nagu oleks rahu saabunud maa peale. Aga just alles äsja, umbes viis minuti tagasi, tuli lihtsalt naabrimees kallale, otsustas mu kätt väänata, füüsiliselt. See oli jumala naljakas tõesti," jagab Kristiina ootamatut juhtumit.

"Ega muidugi ma ei ole ju lihtsalt niisama tüdruk. Ma lihtsalt tõmbasin tal T-särgile natukese väikese augu sisse," selgitab naine.

"Tüli tekkis sellepärast, et minu kaks väikest koera ründasid nende lapsukest, kes sõitis jalgrattaga ja kes ei oska maal elada. Ta ei tea, et maal on pisikesed koerad lahti ja mitte ainult rotveilerid ega dogid ega hundikoerad. Nii, et praegu lähen ma lihtsalt kiirabisse ja fikseerin oma vigastuse paremal käel, mis on juba varem nii tennisega kui jalgrattaga saanud viga."

Lühikese video kommentaarides läheb lahti tõeline sõnasõda, paljud mainivad Kristiinale, et tema koerad ründasid väikest last. Samuti tõdevad mõned kohalikud elanikud, et koerad pidavat vägivaldsed olema. 

Kristiina Ojuland vastas omakorda kriitikutele nii, et koerad ei peaks kunagi ketis olema. "Pigem on inimestel probleemid, kui nad ei suuda sõbralikult loomadega läbi saada," jagas Kroonika. 

Kolmapäeva õhtul ütles Ojuland, et ei soovi toimunut kommenteerida.

Vaata täispikka videot siin:

Eeskirjaga pahuksis?

Kristiina Ojuland elab Harjumaal Jõelähtme vallas. Valla koerte ja kasside pidamise eeskiri näeb muu hulgas ette, et looma on lubatud pidada loomapidajale kuuluvas või tema valduses olevas ehitises või territooriumil, mis peab olema piiratud viisil, et oleks välistatud looma omal tahtel välja pääsemine ja inimestele või teistele loomadele kallaletungimise võimalus. Lisaks on eeskirjas kirjas, et loomapidaja peab välistama looma ärajooksmise ja inimestele või teistele loomadele kallaletungimise võimaluse.