Sabrina Kouider ja Ouissem MedouniFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
26. juuni 2018, 16:06

Boyzone'i asutaja ekspruut palus lapsehoidja surnuks piinamise eest vabandust (6)

Prantsuse abielupaar, kes oma noorukese lapsehoidja surnuks piinas ning laiba tagaaias põletas, mõisteti Daily Maili teatel eluks ajaks vangi.

Ansambli Boyzone asutaja Mark Waltoni endine elukaaslane Sabrina Kouider oli veendunud, et 21aastane prantsuse lapsehoidja Sophie Lionnet nuhib Waltoni käsul tema järele. 

Prantsuse-Alžeeria päritolu särav seltskonnadaam suutis selles veenda ka oma uut elukaaslast Ouissem Medounit. Paarike asus ujedat prantsuse lapsehoidjat, kes polnud Sabrina poja isa Waltoniga eales kohtunudki, oma Londoni kodus pinnima ning seejärel näljutama ja piinama.

Mõned päevad enne Sophie' surma filmitud klipp näitab, kuivõrd kõhnaks neiu oli jäänud. Kouider ja Medouni tapsid ta mullu septembris vannis järjekordse ülekuulamise käigus. Lahangul tuvastati, et tal olid surmaeelsetel päevadel puruks pekstud viis roiet ja rinnakuluu. 

Tandem eitas lapsehoidja tapmist, süüdistades selles teineteist, kuid vandekohtu hinnangul olid nad mõlemad süüdi. Täna mõisteti neid vähemalt 30 aastaks trellide taha.

Daily Maili teatel palus Kouider oma ohvrilt veidral kombel postuumselt andestust, lugedes kohtus ette talle kirjutatud kirja.  Naine kahetses lapsehoidja tapmist ja avaldas soovi kella tagasi keerata.

"Kallis Sophie! Puhka rahus. Esmalt soovin kõigile, kes piinlevad, ennekõike su vanematele ja pereliikmetele kõike head. Kahetsen juhtunut kibedalt ja meil oli ju palju toredaid ühiseid aegu. Sophie, olen šokeeritud ja kurb, et sind enam siin ilmas ei ole," kuulutas Kouider ning lisas, et piinleb Sophie'st mõeldes iga päev.