Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
26. juuni 2018, 02:02

Kaksikute suvine armuhoroskoop: õnn võib tabada ootamatus paigas (3)

Vilka seltsieluga Kaksikud leiavad sel suvel inspiratsiooni kodustest üllatavatest muutustest. Võimalik, et töö- ja kodune elu loksuvad senisest paremini paika, ja sul tekib rohkem vaba aega. Võib-olla kaob lihtsalt rutiin, mis on sind marru ajanud.

Oled suve algul üldse kergesti ärrituv. Naudi hetkes elamist ja koduseinte õdusat toetust, kuid ära pelga ka seltskonda ja seiklushimu. Sind võivad oodata põnevad kohtumised paigus, mis tunduvad esialgu surmani igavad!

Kasuta vabanenud aega, et armusuhet tugevdada. Valged öödki on selleks ju ideaalsed. Kui aga hing igatseb uut kallimat, hoia silmad lahti. Kuu- ja päikesevarjutus pole partneriotsinguks küll sobiv aeg, sest sa märkad neil päevil oma huviobjektide seas ainult kõige säravama välimusega isendeid. Kuid kui pidada silmas tulevikku, peaksid olema otsusust langetades mõistlikum. Kaunis välimus kuhtub aastatega ning sinu tähemärgi esindaja vajab partnerit, kellega tal oleks huvitav olla. Sügise hakul teevad südame soojaks väikesed asjad.

Särapäevad: 9.–11. juuli, 6.–8. august