Heather Lockleari värskeim arreteerimisfoto. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. juuni 2018, 11:30

SEKSISÜMBOLI ALLAKÄIK: purupurjus Heather Locklear vahistati taas (4)

Omaaegne "Dünastia" ja "Melrose Place'i" seksisümbol Heather Locklear (56) vahistati pühapäeval politseiniku ja parameediku löömise eest. Eelmisel nädalal oli ta viidud psühhiaatrilisele sundravile, süüdistatuna oma ema kägistamises ja isa ründamises. 

Alles kaks kuud tagasi oli näitlejannale esitatud süüdistus võimuesindajale kallaletungimise eest. Nagu ka toona, oli Locklear ka nüüd täiesti purjus, vahendab TMZ.com.

Šerifi esindajad külastasid teletähe kodu pühapäeval lausa kaks korda. Esimene väljakutse Californias Thousand Oaksis asuvasse elumajja tuli kella 18 paiku kohaliku aja järgi, kuid ühtki kuritegu ei tuvastatud.

 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Teine väljakutse saabus umbes 23 paiku seoses Lockleari ja teise osapoole koduse tüliga. Šerifi esindaja ütles CNNile, et näitlejanna lõi olukorraga tutvuma saabunud võimuesindajat jalaga. Staar olnud äärmiselt joobnud ja väga koostöötõrges. 

Locklearil pandi käed raudu, kuid enne trellide taha toimetamist tuli tal kohalikus haiglas läbida arstlik kontroll. Kanderaamile pikali panemine ei möödunud võitluseta: omaaegne sekspomm äsas ühele meedikule jalaga rindu.

Haiglast viidi Heather türmi, kuid lasti sealt 20 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabadusse. Ajakirja People teatel tuli näitlejanna aga juba paari tunni pärast haiglasse toimetada: kahtlustatakse, et ta võttis pärast trellide tagant vabanemist üledoosi ...