ÕllesummerFoto: Teet Malsroos
Inimesed
21. juuni 2018, 13:08

Õllesummerile tuleb sülelaste ja nende vanemate tarbeks beebitelk (2)

Tallinna Lauluväljakul toimuv Õllesummer Festival on sel aastal loonud mugavad tingimused sülelastele ja nende vanematele. Läbi Hooandja rahastatud Mama’s Heaven beebitelk pakub festivalil mugavat võimalust lapse imetamiseks, mähkimiseks ja lapsega mängimiseks.

Mereväravate ja C-lava vahetus läheduses asuv beebitelk pakub võimalust imetada, mähkida, puhata ja mängida. Lisaks pakub ta hubast peavarju nii vihma kui ka päikese eest. Olemas on erinevad beebitooted, mänguasjad, mähkmed suurustele 2-18kg.

Beebitelk ja tooted on tasuta kasutamiseks terve festivali vältel. Vajadusel saab laenutada kergkäru või kandekotti. Telgi kõrval saab lasta fotograafil end ja oma pere pildistada ning fotod ka kaasa soetada. 25. juubelit tähistav linnafestival toob sel aastal peaesinejatena lavale Franz Ferdinandi, Pet Shop Boysi ja Armin van Buureni. Lisaks leiab festivalilt ka Eesti artistide koorekihi. Nii astuvad teiste hulgas lavale Arop, Terminaator, Öed, 5Miinust, Patune Pool, Liis Lemsalu, NOËP ja paljud teised.