Igor Mang kolis munitsipaalkorterist väljaFoto: Lugeja foto
Inimesed
20. juuni 2018, 21:48

FOTOD | Ahistamises süüdistatud Igor Mang kolis munitsipaalkorterist välja (39)

Kurikuulus astroloog Igor Mang, keda on mitmed naised süüdistanud seksuaalses ahistamises, kolis täna Meeliku tänava munitsipaalkorterist välja.

Õhtuleht kirjutas paari päeva eest, et Tallinnas Meeliku tänaval munitsipaalkorterit üüriv astroloog Igor Mang avaldas mai lõpus soovi lõpetada enda üürileping linnaga. Tallinn on Mangi avalduse kätte saanud ning võtmete üleandmine toimub teadmistepäeval ehk 1. septembril.

Linnavalitsus andis Igor Mangile munitsipaalkorteri Meeliku munitsipaalelamus 2015. aastal, tuginedes toona linnavolikogu määrusele. Munitsipaalelamus on eluruumide üür 1,76 eurot ruutmeetri kohta.

Lugeja saadetud fotodelt selgub, et Mang laadis juba täna oma maise vara mikrobussi peale. Kolimistegevusega saadi ühele poole kella seitsme paiku õhtul.

Igor Mang kolis munitsipaalkorterist välja Foto: Lugeja foto

Mai alguses lahvatas ahistamisskandaal, kui ETV saade „Pealtnägija“ tõi välja, et Mang teeb naistele ebasündsaid lähenemiskatseid. Samas loos toodi välja, et tähetark ei kasuta munitsipaalkorterit sihtotstarbeliselt, vaid käib seal koos klientidega, kellele ta on koostanud horoskoope.

Astroloog elab igapäevaselt koos oma elukaaslasega Kadriorus.