Foto: @matyammatti/Instagram
Inimesed
19. juuni 2018, 16:40

KADESTAGE, NAISED! Selle kaunitari kihlumist annab üle trumbata! (11)

Möödas on ajad, mil igavese jah-sõna garanteeris ühele põlvele laskumine. Tänapäeval trumpavad mehed abieluettepanekut tehes teineteist üle, kuid ekstravagantseima kosimise auhinna võiks saada Uus-Meremaa personaaltreener Josef Rakich.

End maailma nr 1. online-treeneriks tituleeriv Rakich palus oma sõbratari Maryam Mattit kätt unustamatul moel. Mõistagi oleks patt jätta see vaatemäng sotsiaalmeedias jagamata.  "Eile palusin oma unelmate tüdrukut, et ta ülejäänud elu minu seltsis veedaks," allkirjastas Rakich oma Instagrami video. Selle pikema versiooni postitas ta YouTube'i. 

Josef sidus Mimiks kutsutaval Maryamil silmad kinni, toimetas ta helikopteriga Eden Parki jalgpallistaadionile, kus neid ootasid pereliikmed ja sõbrad, ja kandis süles platsi keskele. Seal ootas neiut hiiglaslik roosa kingikarp. Õhupallimere järel tuli kastist lagedale roosa Range Roveri kabriolett. Sõbrapäevaks oli Maryam saanud oma kallimalt laimirohelise Lamborghini ja tuhat roosi.

Sellal kui Maryam vapustatult uut beibeautot uudistas, langes Josef tema selja taga ühele põlvele, käes lausa dekadentlikult särav briljantsõrmus. 

Abieluettepanekut ei tulnud Josefil valjult välja õeldagi - see oli kirjas juba auto tuuleklaasil ... Ei kujuta ettegi, milliseks kujuneb selle hurmava paari pulmapäev!