Selle aasta veebruaris vahistas politsei vägivaldseks muutunud Heather LockleariFoto: AP/Scanpix
Inimesed
18. juuni 2018, 21:37

„Dünastia“ ja „Melrose Place'i“ näitleja viidi pärast vanemate kallal vägivallatsemist haiglasse (6)

Sarjadest „Dünastia“ ja „Melrose Place“ tuntud Heather Locklear viibib haiglaravil, vahendavad TMZ ja Hollywood Reporter. Väidetavalt muutus 56aastane näitleja oma vanemate vastu vägivaldseks ning ähvardas endale viga teha.

Väidetavalt hakkasid Lockleari vanemad pühapäeva õhtul naise pärast muret tundma. Ta olevat terve päeva äärmiselt ärritunud meeleolus olnud ning kui vanemad tütart vaatama läksid, tormas ta neile kallale. Oma ema kägistanud ja isa löönud Locklear ähvardas seejärel endale viga teha.

Ema helistas politseisse ja andis teada, et ta tütar käitub ebaadekvaatselt ja otsib tulirelva, et ennast tulistada. Vanemate sõnul ei ole Lockleari kodus siiski ühtki tulirelva. Kiirabi viis endast väljas Lockleari haiglasse toibuma. Võimude kinnitusel oli tegemist meditsiinilist sekkumist vajava intsidendi, mitte kriminaalset laadi olukorraga.

Locklearil oli sel aastal kord varemgi korrakaitsjatega tegemist, kui ta veebruaris kodutüli lahendama tulnud politseinikke väidetavalt ähvardas, et kui need veel tema majja julgevad astuda, laseb ta nad maha. Samuti olevat ta korravalvuritele kallale läinud. Ilmselt meedikute kaitseks sõitsid pühapäeval Lockleari maja juurde kiirabiga kaasa mitu politseiautot.

Näitleja on varem mitu korda võõrutusravil käinud, ka selle aasta aprillis viibis ta mõnd aega sõltuvusravikeskuses.