Thomas Markle loodab, et tema tütre unistus täitub peagi ning Harry ja Meghan (pildil) saavad õnnelikeks lapsevanemateksFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. juuni 2018, 13:59

Thomas Markle'i hoiatus Harryle: „Ära sa iial mu tütre vastu kätt tõsta!“ (16)

Prints Harry äi Thomas Markle andis kõigi aegade esimese teleintervjuu, kus ta rääkis, millist kurbust ta oli tundnud pulmadest ilma jäädes, ning avaldas üksikasju oma vestlustest Harryga.

73aastane endine Hollywoodi valgustuskunstnik ei saanud oma tütart 19. mail altari ette saata, sest mõned päevad varem oli talle tehtud südamelõikus. Meghanit olevat see pisarateni kurvastanud. Ka Thomas ahastas, et temast sai ajaloolises sündmuses vaid ääremärkus, mitte kandev tegelane.

Kuid lisaks oli Thomas Markle sattunud paksu pahandusse, poseerides vabatahtlikult paparatsofotodel.

"Mõistsin, et see oli väga suur viga," tõdes Markle saates "Good Morning Britain". "Seda on raske hüvitada." Kuid ta lisas, et tema tütar ja Harry olid olnud väga andestavad. 

Markle rääkis intervjueerija Pierce Morganile, et Harry palus tema tütre kätt telefonitsi mullu detsembris. Thomas oli tulevasele väimeespojale vastanud: "Sa oled härrasmees. Luba mulle, et sa ei tõsta iial mu tütre vastu kätt, ning muidugi annan ma sulle abiellumiseks loa."

Kolme lapse isa Markle rääkis veel, et tal oli väimehega nende telefonivestluse jooksul juttu olnud nii Brexitist kui ka Donald Trumpist. Kuigi Briti kuningakoja liikmed peavad jääma poliitiliselt neutraalseks, oli prints Harry Markle'ile öelnud, et ta on Brexiti suhtes avatud ning president Trumpile tuleks anda võimalus end tõestada. 

Veel paljastas Markle, kes lahutas Meghani emast, kui tütar oli alles väike, et Meghan (36) soovib meeleheitlikult lapsi saada. Isa avaldas lootust, et noorpaar paneb maimukese peatselt hakkama.