Sussexi hertsogipaar printsess Diana õetütre pulmas.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
18. juuni 2018, 10:20

Miks Meghan Diana õetütre pulmas nii lötakat ürpi kandis?! (34)

Sussexi hertsoginna Meghan ilmus prints Harry täditütre pulma 4500 eurot maksva Oscar de la Renta kleidiga, kuid see on esile kutsunud vastakaid arvamusi.

Prints Harry ja tema vastne abikaasa Meghan osalesid Harry kadunud ema Diana õetütre Celia McCorquodale'i ja George Woodhouse'i laulatusel Lincolnshire' maakirikus.

Pruudil oli peas seesama diadeem, mida Diana kandis 1981. aastal omaenda laulatusel.

Stiilse rõivastujana tuntud Meghan valis oma pulmariietuseks sinisekirju Oscar de la Renta moemaja kleidi, mis tavanaistele muutub kättesaadavaks alles oktoobris.

Ajakiri Elle nimetab Meghani pulmariietust vaimustavaks. Harper's Bazaar õhkab, et õhuline hõlmikkleit oli laitmatu valik. Ajakiri möönab siiski, et kleit nägi hertsoginna seljas veidi kotakas välja. "Kuid hõljuv kangas ja kleidiga sobiv peaehe moodustasid suvise pulma jaoks ideaalse rõivastuse."

Daily Maili moekriitik möönab, et kleidi pikkus oli kohane ning lillemuster on sel suvel pööraselt moes. Kuid lõppkokkuvõttes on Meghani kleit Daily Maili hinnangul möödalask: USA näitlejatari õbluke keha kaob rüüside varju, kleit on ülemäära suur ja kangas meenutab pigem Laura Ashley traditsioonilisi ninnunännumustreid kui šikki kõrgmoodi. Komplekti ei päästa ka aksessuaarid ja sassis pea.

Daily Mail ülistab hoopis kadunud Diana vennatütart Lady Kitty Spencerit, kelle pojengimustriga šifoonkleidile (Dolce & Gabbana) pani täpi Philip Treacy marjatoonis kübar. Šikk frisuur toonitas Lady Kitty imekauneid näojooni ning teda on sotsiaalmeedias jõutud juba ohtralt ülistada.