Kristina, Brigitte ja Anu SaagimFoto: Martin Ahven
Blogid
16. juuni 2018, 21:39

Enim hääli saanud Kristina Pärtelpoeg sai blogiauhindade jagamisel disklahvi, esikoha võttis hoopis Brigitte Susanne Hunt (41)

Neljandal Eesti blogiauhindade jagamisel lahvatas skandaal, kui esmakordselt auhinnajagamise ajaloos tuli üks osaleja diskvalifitseerida!

Aasta uustulnuka kategoorias kandideeris Snapchati kuninganna Kristina Pärtelpoeg. Uustulnuka kategoorias võisid kandideerida kõik need blogijad, kes alustanud blogimist 2017. aastal. Kui Pärtelpoeg võitjana välja kuulutati, selgus aga, et naine tuleb võistluselt diskvalifitseerida, sest enne auhinnajagamist selgus, et naine on seda teinud kauem, kui reeglid lubanuks. Võitjaks krooniti hoopiski TV3 Play blogija Brigitte Susanne Hunt. 

"Okei, ma isegi ei teadnud, et ma nii kaua olen. Võib-olla neli, võib-olla kolm, võib-olla kaks, ma ei tea, millal ma selle omale tegin," ütles Pärtelpoeg. 

Väidetavalt oli Brigittel ja Kristinal kunagi ka ühine peika. Tüdrukud ütlesid, et tegelikult mitte. Hunt ja Pärtelpoeg olid kunagi sõbrannad, kuid siis läksid nad peikade asjus pisut raksu, kuid Brigitte ütles, et kuna neil mõlemal on nüüd uued kallimad, ei ole see enam oluline.

Sõbrannad nad omavahel ei ole ning blogiauhindade jagamise laval naised kallistama nõus polnud. 

"Kristina, kui sa ei hingaks mulle pidevalt kuklasse, siis ma ei teeks seda. Ma ei taha olla juustune, aga palju õnne, Kristina Pärtelpoeg! Aplaus minu suurimale konkurendile," ütles Brigitte.