Šampanjapidu restoranis TchaikovskyFoto: Ardo Kaljuvee
Inimesed
15. juuni 2018, 18:40

PILDIGALERII | Šampanjapeol läks ohjeldamatuks sabraažiks (11)

Ülemaailmset šampanjapidu tähistati ka Eestis. 9. juunil kogunesid vahuveinisõbrad Tallinna vanalinna uhkes restoranis Tchaikovsky, kus 24 tunni jooksul öeldi tooste ning tähistati suve algust koos võrratu kihisevaga.

Ühise pika laua taga prooviti kolme eri aastakäigu šampanjat, millest vanim oli Moët Grand Vintage 1998, mis oli loomulikult spetsiaaliselt sobitatud ka menüüga. Löödi kokku klaase, hõiguti sadu tooste ning peale õhtusööki läks restoranis suuremaks sabraažiks – pea kõik soovisid ise noaga vähemalt üht šampanjapudelit avada.

Üldse tehti ka afterparty'l rekordarv nn sabrage'i, täpset arvu on korraldajate sõnul raske öelda, aga üle viiekümne korra kindlasti. Muusikat mängis õhtusöögi ajal Dj Quest, järelpeol Telegraafi hotelli sisehoovis mängis DJ Kermo Hert. Šampanja voolas loomulikult ojadena! 

Sel aastal toimus ülemaailmne šampanjapidu 9. juunil, kus 24 tunni jooksul koguneti ühisteks toostideks ning tähistati suve algust koos Moët&Chandoniga.

Kolmandat aastat tähistatav rahvusvaheline pidupäev on saanud uuenduse nimes – Moët Grand Day. Eelmisel aastal oli see Moët Party Day.

Selle päeva raames olid olulisteks rituaalideks erinevad toostid sõprade keskel ning šampanja serveerimine püramiidist.

 Vaata pilte!