Lepatriinu ehk Triinu PaometsFoto: Promomaterjal
Inimesed
15. juuni 2018, 09:20

KÕIK TANTSIMA! Lepatriinu avaldas hoogsa suvesingli (1)

Lepatriinu ehk Triinu Paometsa kolmas hoogne suvesingel "Up the Sky" on järg kahele varem avaldatud singlitele "Little Lie" ja "Coffee Break", mille leiab ka sügisel ilmuvalt albumilt "Treehouse".

"Ma olen täheldanud, et kõik, mida ma loon või kirjutan, muutub varem või hiljem minu reaalsuseks. Ka "Up the Sky" on puhtalt visandus sellest, et minu karjääris on puhumas uued tuuled," kirjeldab Lepatriinu. Ta lisab, et selleski laulus on armastusloo hõngu ning kõigil on oma rada, mida mööda rännata. "Tuleb lasta minna ja usaldada elu," nendib Triinu.

Hetkel toimetab Lepatriinu usinasti stuudios koos trummar-klahvimängija Uku Kübaraga ja valmistub sügisel tormina maad vallutama. "Lepatriinu karakteri värskus on kindlasti midagi, mis tõuseb esile ja mõjutab praegust Eesti naisartistide arsenali. Lepatriinu muusika ei ole ilustatud, see ongi täpselt see, kes ta ise on - julge ja uuendusmeelne," kommenteerib Lepatriinu plaadifirma No Angel Records’i esindaja Kristine Kebbinau.

Lepatriinu sai muusikakarjäärile hoo sisse ülemöödunud aastal Noortebändi  konkursilt ning tänavu kandideeris ta Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: aasta indie-album ja aasta debüütalbum.

Ühtlasi kuulub Lepatriinu eelmisest aastast Taani indie-plaadifirma No Angel Records artistide nimistusse. No Angel Records on varasemalt koostööd teinud ka artistidega nagu Avoid Dave, Rainer Ild, The Boondocks ja teised.

Kuula värsket suvesinglit SIIT.