Robbie Williams Foto: Andy Commins/Mirrorpix/Vida Press
Inimesed
14. juuni 2018, 23:33

VIDEO | JALKAFÄNNID MARUS: Robbie Williams vehkis kaamera ees keskmise sõrmega (5)

Briti laulja Robbie Williams jahmatas jalgpallifänne sellega, et näitas MMi avatseremoonia ajal kaamerasse keskmist sõrme.

Williams oli maha saanud oma tuntuima lauluga "Angels", kui ta staadionilt lahkudes otsustas veel mõneks sekundiks tähelepanu püüda ja tegi otse kaamerasse vulgaarse žesti, kirjutas Daily Mail.

Jalkafännid pöördusid oma pahameele väljendamiseks sotsiaalmeediasse ning paljud süüdistasid lauljat puudulikus moraalis ja meeleheitlikus tähelepanuotsimises.

"Täielik naljanumber! Vaatasin seda koos lastega ja siis juhtus see... Vau," ahhetas üks Twitteri kasutaja ja teine lisas: "Robbie Williams on täielik tropp, et ta keskmist sõrme näitas". Kolmas sajatas: "Robbie Williams tegi FIFA maailmakarika kõigi aegade halvima avaesinemise."

MMi suurejoonelist avatseremooniat jälgis staadionil tuhandeid tulihingelisi fänne ja teleekraanidelt hinnanguliselt tervelt miljard inimest.

Asjatundjate sõnul võib Williamsit žesti tõttu ähvardada arreteerimine ja 7000 eurone trahv juhul, kui leiab tõestust, et selle eesmärk oli kedagi solvata.