Marek ja MargeFoto: Teet Malsroos
Inimesed
14. juuni 2018, 22:19

Õnnesoovid! Saatejuht Marek Lindmaa saab isaks (15)

Saatejuht Marek Lindmaa jagab oma sotsiaalmeedia kontol fotot, millega annab teada, et tema ja kihlatu Marge Männistu pere saab järelkasvu. 

:) @marge.insta

A post shared by Marek Lindmaa (@lindmaa) on

Marek ja Marge kihlusid mullu oktoobris. „Ma küsisin küsimuse ja ta vastas „jah“,“ õhkas Marek Instagrami pildi all. 

I popped the question and she said yes :)) #love

A post shared by Marek Lindmaa (@lindmaa) on

Möödunud aasta augustis andis Marek suhte teemal Naistelehele avameelse intervjuu. Paarike tutvus kaks aastat tagasi sõbra sünnipäeval ning Marek ja Marge tunnistasid, et nad ei saa päevagi teineteiseta. „Mõnus värelus on endiselt hinges. Kui teda näen, siis liblikad lendavad, kui ei näe, siis tunnen, kuidas igatsus kasvab,“ ütles Marek. Tegelikult olid nad varemgi ühistel üritustel viibinud, kuid polnud kokku puutunud.

Enne naisega kohtumist mattis Marek end töösse ja ei uskunud, et päris armastus eksisteerib. „Kui ma üks hetk otsustasin, et hakkan rohkem oma tervise eest hoolitsema ja vähem alkoholi tarbima, läksid kõik asjad lumepallina veerema ja õigel hetkel tuli mu ellu õige inimene.“ Mees usub nüüd, et armastus toob inimeses välja parima. „Armastus on elu, see on ilus ja kaunis ning paneb inimese särama ja elama,“ rääkis Marek.

Mareku arvates on kõige olulisem suhtes prioriteedid paika panna. „Mul on võib-olla praegu lihtne rääkida, kuna ma pole lapsevanem, aga leian, et kõige olulisem oled sina ise, siis teine inimene ja siis alles lapsed. See, kuidas suudad suhtes oma partneriga sädet hoida, on kõige alus. Loomulikult muudavad lapsed elu, aga elad ju koos teise inimesega. Seda ei tohiks kunagi ära kaotada.“

Marek ütles, et naine on teda mõistvamaks muutunud ning õpetanud teda nägema ka muid värve peale musta ja valge. „Oluline on aru saada, miks see või teine asi on mõne inimese jaoks oluline. Miks ta midagi just nii teeb, ütleb või tahab. Pead mõistma ja aru saama, isegi kui su vaated ei ühti. Suhtes käib nurkade lihvimine kõrge eani välja.“ Tema aga on usutavasti Margele kannatlikkust õpetanud. „Ma olen selline rahulik eesti mees, tema on säde ... Kõige ilusam ja säravam säde minu jaoks!“