Luksusjaht MojitoFoto: Promomaterjal
Saund
14. juuni 2018, 12:29

Prantsuse rokilegendi Johnny Hallyday luksusjaht sõidutab Baltic Sun festivali külalisi

18.–21. juulini Narvas toimuv muusikafestival Baltic Sun kutsub piki Narva jõge sõitma oma džässijahiga mereäärsesse Narva-Jõesuusse. Luksusliku varustusega 31meetrine laev on varem kuulunud Prantsusmaa Elvis Presleyle ehk Johnny Hallydayle. Eksklusiivse jahi pardal on Cannes’i festivali raames pidutsenud nii mõnigi filmitäht eesotsas Johnny Deppiga, kes korraldas jahi peal “Kariibi mere piraatide” järelpeo.

“Mojito-nimeline džässilaev ei ole lihtsalt luksuslik jaht – see on maailmatasemel muusika- ja meelelahutusajalooga superlaev, mille pardal on toimunud nii mõnigi VIP-pidu Vahemerel. Väga meeldiv, et selle toreda laeva ajalugu saab täienduse veel ühe tipptasemel muusika- ja meelelahutussündmuse võrra, milleks on Narva festival Baltic Sun,” räägib festivali peakorraldaja Oleg Pissarenko.

Mojitol on 3 tekki, alumisel korrusel on luksuslikud kajutid, keskmisel avar salong koos kaptenisillaga ning korrus kõrgemal asuval avaral päikesetekil on baar külmade jookidega ja lamamistoolid mõnusaks lesimiseks. Reisi teeb veel mõnusamaks live-muusika. Luksusjaht on valmis sõidutama korraga kuni 80 inimest.

Laev saabub pidulikult Narva sadamasse festivali avapäeval, 18. juulil kell 20.00. Mojito väljub 19., 20. ja 21. juulil neli korda päevas Narva sadamast. Kokku toimub 12 sõitu kolme päeva jooksul igapäevaste väljumistega kell 11.00, 14.00, 17.00 ja 20.00. Reis toimub peatusteta piki Narva jõge Narvast Narva-­Jõesuuni ja tagasi. Reis kestab umbes kaks tundi.

Täiskasvanu pilet maksab 20 eurot, alla 14-aastase lapse pilet 10 eurot ning alla 3-aastased lapsed reisivad tasuta. Festivalipassi omanikele kehtib allahindlus 10%. Müüki tulevad ka erihinnaga perepiletid. Lisainfot Mojito Live reisist ja piletitest saab siit.

Eesti Vabariik 100 pidustuste raames 18.-21. juulini toimuv Baltic Sun festival toob suvisesse Narva Eesti ja välismaa artistide paremiku. Stiililiselt kostub muusikat popist rokini, folgist džässini ja indie'st bluusini. 18. juulil toimub Narva linnuses Baltic Sun festivali suurejooniline galakontsert, mille esimese osa kunstiline juht, maailmakuulus dirigent Kristjan Järvi toob kokku Eesti säravaimad popi, elektroonika, roki ja klassikaliste hoovuste muusikuid. Noëp, Erki Pärnoja, keelpillikvartett Prezioso ja Sander Mölder astuvad Narva linnuse lavale gala esimeses osas. Teises osas austab festivali lava ka legendaarne Anne Veski, kes esitab oma kustumatuid hitte.

Festivali ajal rõõmustavad publikut teiste seas Alexander Rybak Norrast, Erja Lyytinen Soomest, ansamblid Bravo ja The Crossroadz Venemaalt, Daddy Was A Milkman Leedust, Vaiko Eplik & Eliit, Radar & Koit Toome ning Curly Strings Eestisted. Esinejate nimekiri täieneb jätkuvalt ning muusikasõpru ootavad mitmed suured üllatused. Kogu festivali vältel toimub Narva tänavatel, promenaadil ja parkides palju põnevat näitustest tantsuetteasteteni ja pop up kohvikutest laste mängupesadeni.

Rohkem infot leiate kodulehelt.