AnettFoto: Promomaterjal
Saund
14. juuni 2018, 12:03

Wilhelmist tuntud Anett Kulbin andis koos NOËP'iga välja uue singli

Loo autorid on Anett Kulbin, NOËP ja Jonas Kaarnamets (Frankie Animal, Erki Pärnoja bänd). Loo produtseeris samuti NOËP, kelle eristuva vokaali tunneb lisaks Aneti kandvale häälele loos ära.

Soov koos lugu kirjutada tekkis Anetil ja NOËP'il juba mõni aasta tagasi. Kui eelmise aasta oktoobris looga tegelema hakati, saadi aru, et kolmas maru andekas muusik oli justkui puudu – nii jõuti Jonas Kaarnametsani.

Lugu keskendub argielu inimlikkusele ja on valminud erinevate muusikute iseloomulikke tunnetusi kokku sidudes, mis oli ühtlasi koostööd kannustavaks jõuks. Toreda faktina olgu mainitud, et salvestamisel kasutati rütmielemendina tühja smuutipudelit.

“Sõnade kirjutamisel sai alguseks jämmimise käigus kõlama jäänud fraas “Don't pretend” ja sellest lähtus kogu temaatika. Tahtsime kirjutada millestki, millega kõik suhestume - tihti tuleb suhtes ette hetki, kus inimestel on keeruline üksteise jaoks aega leida. Sellest tulenevalt saavad välja öeldud sõnad, mida me võib-olla tõsiselt ei mõtle ja mis on tegelikult üsna läbinähtavad. Samas pole sellised olukorrad kunagi ühepoolsed ja loo sõnum ongi, et oleme selles koos ja üks ei ole rohkem süüdi kui teine,” räägib Anett.

“Don’t Pretend” on Aneti teine soolosingel ja märgib laulja-laulukirjutaja jaoks stiililiselt uusi katsetusi. Nii jätkab ta muusika loomist, olles inspireeritud džässi- ja soulivokaalidest, aga ka alternatiivsemast muusikast, mis seotud rütmi ja bluusiga.

Anett on tegutsenud nii bändi Wilhelm solistina kui sooloartistina. 2014. aastal jõudis Wilhelm “Eesti laulu” finaali looga “Resignal” ja 2015. aastal poolfinaali looga “Light Up Your Mind”. Seejärel jätkas Anett sooloartistina, andes välja esimese singli “Strong”, mis jõudis  aasta hiljem “Eesti laulu” poolfinaali.  

Lugu saab kuulata Spotifys.