Madalmaade kuningas tutvus Tallinna vanalinnaga. Foto: Robin Roots
Galeriid
13. juuni 2018, 10:56

GALERII | Kaljulaid jalutas Madalmaade kuningaga Tallinna vanalinnas (25)

Teisipäeval ja kolmapäeval viibib Eestis riigivisiidil Madalmaade kuningas Willem-Alexander. Kuningas jalutas täna koos Kersti Kaljulaidiga Tallinna vanalinnas.

Eile kohtus kuningas president Kersti Kaljulaidi ja Georgi-Rene Maksimovskiga. Willem-Alexander istutas Kadrioru parki tamme.

Kuningas kohtus ka Riigikogu esimehe Eiki Nestori ja peaminister Jüri Ratasega ning asetas pärja Vabadussõjas langenute mälestusehise juurde Kaitseväe kalmistul. Õhtul osaleb kuningas Willem-Alexander president Kersti Kaljulaidi ja Georgi-Rene Maksimovski poolt pakutaval õhtusöögil.

Täna, kolmapäeval, külastas kuningas Willem-Alexander e-Eesti esitluskeskust, kus räägitakse digiühiskonna, privaatsuse ja küberturvalisuse teemadel ning tutvustatakse e-residentsust. Pärast seda suundus ta Tallinna vanalinna, kus toimus jalutuskäik koos Eesti riigipeaga. Vaata pilte galeriist!

Kuningas osaleb täna veel Telliskivi loomelinnakus toimuval seminaril „Innovatsioon põllumajanduses“, mille käigus allkirjastatakse Vastastikuse Mõistmise Memorandum Madalmaade põllumajandusministri Carola Schouteni ja Eesti maaeluministri Tarmo Tamme poolt ning tutvustatakse 8.-10. juunil Tallinnas toimuva põllumajandusteemalise häkatoni tulemusi. 

Kuningas Willem-Alexander kohtub Tallinnas ka kohaliku hollandi kogukonnaga ning külastab KUMU kunstimuuseumi.