"Eesti mängu" uus assistent Britt Kõrsmaa saate võtetelFoto: Kairit Leibold/ ERR
Tele
12. juuni 2018, 12:52

„Eesti mängu“ uus assistent Britt Kõrsmaa: liigset tähelepanu ma ei karda, sest inimesed mind tänaval ära tundma ei hakka (12)

Suvise ülipopulaarse telemängu „Eesti mäng“ kaheksas hooaeg jõuab juulist televaatajateni, kuid seekord on mäng teistsugune. Vaatajatele tuttav, saatejuht Gaute Kivistiku assistent Jaana Heeringson on kohe-kohe emaks saamas ning teda asendab nüüd tantsija ja koreograaf Britt Kõrsmaa. „Liigset tähelepanu ei karda, sest produtsendid ütlesid, et mul on saates nii spetsiifiline meik, soeng ja kostüüm, et tõenäoliselt inimesed ei hakka mind tänaval ära tundma,“ naerab ta.

Suvise ülipopulaarse telemängu „Eesti mäng“ kaheksas hooaeg jõuab juulist televaatjateni, kuid seekord on mäng teistsugune. Vaatajatele tuttav, saatejuht Gaute Kivistiku assistent Jaana Heeringson on kohe-kohe emaks saamas ning teda asendab nüüd tantsija Britt Kõrsmaa. Liigset tähelepanu ei karda, sest produtsendid ütlesid, et mul on saates nii spetsiifiline meik, soeng ja kostüüm, et tõenäoliselt inimesed ei hakka mind tänaval ära tundma,“ naerab ta.

Kõrsmaa sattus Heeringsoni asendajaks tänu sellele, et on „Eesti mängu“ produtsentide Maarek Toompere ja Tarmo Kiviväliga varasemalt koostööd teinud. „Saates "Suur Komöödiaõhtu" olen viimased kaks hooaega kaasa löönud koreograafina. Nii et produtsendid ise teadsid mind ja pakkusid mulle,“ ütleb neiu. „See pakkumine tundus eelneva esinemiskogemuse taustal uue põneva väljakutsena. Teletöö on valdkond, mille vastu olen ka varasemalt huvi tundnud,“ lisab ta.

Edasi lugemiseks: