Uudo SeppFoto: Alar Truu
Üritused
12. juuni 2018, 11:05

Uudo Sepp uuest bändist: klapp on kuttidega suurepärane! (7)

„Bändipoisid pakkusid end ise välja ja meie plaadifirmaga ainult valisime,“ räägib Uudo Sepp (21), et kuigi bändimeeste kohtadele polnud suurt tunglemist, said kokku väga head muusikud. „Õhkkond on mõnus,“ on Uudo rahul.

Uudo bändis musitseerivad Robert Vaigla kitarril, Oliver Rõõmus trummidel, Joonas Mattias Sarapuu klahvpillidel ja Heikko Remmel basskitarril.

„Klapp kuttidega on suurepärane. Koos olles on tunne, et tulemas on midagi väga head,“ sõnab Uudo rõõmsalt.

„Mul on palju lugusid valmis kirjutatud, nüüd on vaja need ainult professionaalidel üle vaadata,“ räägib Uudo tulevikuplaanidest ning enda kirjutatud laulude avaldamisest. „Loo ilmumine on pikk protsess – tuleb mõelda, kuidas seda avaldada, et see ei jääks teiste laulude varju. Äkki antakse Eestis või välismaal mõni teine suur singel välja, kõik see mängib rolli,“ lausub Uudo, et enne loo avaldamist tuleb kõik üksikasjadeni läbi mõelda.

Kuigi Uudo mainis teisipäeva hommikul „Terevisioonis", et sooviks Stig Rästa ja Fred Kriegeriga koostööd teha, sõnab ta, et midagi kindlat pole veel silmapiiril. „See oli esimene mõte, mis mulle pähe tuli,“ ütleb ta.

Uudo siiani üks olulisemaid etteasteid oli 9. juunil, mil ta esitas A. Le Coq Arenal enne Eesti–Maroko jalgpallimatši Eesti hümni. „Platsil oli ikka meeletult uhke tunne. Tundsin, et olen Eesti eest väljas. Meie hümni on alati uhke laulda!“