"Seksi ja linna" naised Sarah Jessica Parker, Kim Catrell, Kristin Davis ja Cynthia Nixon.Foto: Warner Brothers
Tele
11. juuni 2018, 18:58

Zoofiilia menusarjas “Seks ja linn”: loe, milline ehmatav stseen sarjast välja jäi! (2)

“Seks ja linn” on legendaarne teleseriaal, mis haris mitmeid generatsioone naisi seksi, suhete ja feminismi teemal, kuid olenemata sellest, kui progressiivne telesari oli, sai see siiski tsensuuri osaliseks. 

Sarja tegijate sõnul tsenseeriti neid kuue hooaja jooksul kaks korda, kuid üks konkreetne stseen, mis sarjast välja jäeti, on produtsent Amy B Harrise sõnul tõsiselt ehmatav.

Episood, kust see stseen välja jäeti kannab nime “The Monogamists”, milles Charlotte (keda kehastab Kristin Davis) käib meesterahvaga, kellele väga oraalseks meeldib. See on “Seksi ja linna” kohta muidugi tavapärane. Kuid asi ei piirdu sellega. 

Darren Star, üks sarja loojatest, rääkis ajakirjale Vanity Fair järgmist: “Viimases stseenis Charlotte lahkus, kuna solvus mehe palve peale talle oraalseksi teha. Naine süüdistas meest, et ta meeldibki mehele ainult seetõttu ning Charlotte tormas minema.”

Sellega 1998. aastal eetrisse läinud episood ka piirdus. Kuid filmiti siiski veel üks stseen, milles Charlotte korterisse naaseb ning näeb, et tema koer oli ülesande ise käsile võtnud. 

Star lisas: “Ta kõndis tagasi ning nägi, et ta kuldne retriiver tegi mehele oraalseksi.”

“See on tegelikult ehmatav, et me sellise stseeni üldse filmise,” sõnas Harris. “Me filmisime seda stseeni nii, et panime mehe peenisele maapähklivõid. Charlotte oli tegelikult tagasi tulemas, et mehele öelda, et ta reageeris üle, aga siis ta näeb seda…ning ta ei suuda uskuda, et ta isegi selle tegemisele mõtles.”

Star, muideks, on mõelnud ka seriaali tagasi toomisele, kuid ta sooviks, et Carrie’t, Samanthat, Charlottet ja Mirandat mängiks needsasmad näitlejad, kes seda algusest peale tegid, ehk Sarah Jessica Parker, Kim Catrell, Kristin Davis ja Cynthia Nixon.

 “Ma arvan, et “Seksi ja linna” tagasitoomine teiste osatäitjatega ei oleks õige, aga originaalosatäitjatega oleks ma 100% nõus seda tegema,” sõnas ta.