Bourdain koos tütrega 2009. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
11. juuni 2018, 16:49

Anthony Bourdaini 11aastane tütar esines pärast isa surma vapralt kontserdil (1)

Maailmakuulsa koka, telesaatejuhi ja kirjaniku Anthony Bourdaini tütar esines New Yorgis vaid mõni päev pärast isa enesetappu.

61aastasena vabasurma läinud Bourdaini teine eksabikaasa Ottavia Busia, kellega ta oli endiselt ametlikult abielus, avaldas foto nende ühisest tütrest Arianest.

"Meie väiksel tütrel oli täna kontsert. Ta oli vapustav. Nii tugev ja vapper," kirjutas Ottavia. "Tal olid jalas sinu kingitud saapad. Loodan, et sul on tore reis, kus sa ka poleks."

Ajakirja People allika väitel oli Ariane olnud Bourdaini päikesekiir. "Oli üsna ilmne, et Tony oli oma tütre seltsis helgema olemisega. Kui ta Arianest rääkis, tantsisklesid tema silmad rõõmsalt. Ta rääkis Arianest alatasa."

Bourdaini viimase aja kaaslanna oli itaalia filmitäht ja režissöör Asia Argento. Viimane kirjutas reedel Twitteris: „Anthony andis kõiges, mida ta tegi, endast kõik. Tema särav ja kartmatu vaim puudutas ja innustas nii paljusid ning tema heldusel polnud piire. Ta oli mu arm, mu kindel kalju, mu kaitsja. Mu ahastus on määratu. Olen mõtteis tema perega. Palun lasta neil ja minul rahus leinata.“