Teet Margna.Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
11. juuni 2018, 16:13

Janus tütrele kraanivett küsima läinud Teet Margna jäi pika ninaga (380)

Haabneemes asuva restorani OKO teenindaja ei andnud jalgrattasõidust janusele viieaastasele klaasikest kraanivett, sest ettevõte saavat müüa ainult pudelivett. 

Tuntud telenägu ja produtsent Teet Margna kirjeldab sotsiaalmeedias vahejuhtumit, kus peene restorani töötaja ei soostunud ta pisitütrele klaasitäit vett andma.

„Käisin oma viieaastase Martaga rattaga sõitmas. Mingil hetkel tekkis Martal suur janu, aga meil polnud oma veepudelit kaasas. Olime just jõudnud Haabneeme randa, kus on avatud uus ja ilus restoran OKO. Läksime Martaga sisse ja ma palusin talle klaasi kraanivett. Selle peale teatas kenasti naeratav noormees, et neil pole kraanivett ja müüa saavad nad ainult pudelivett,“ kirjeldab mees Facebookis.

Margna märgib, et tal polnud rahakotti kaasas ja kuna restoranis valitsev kord oli kõigutamatu, siis lahkusid nad restoranist silmad häbi täis ja Martal nutt kurgus. „Õnneks selgus koju jõudes, et mitte veel kõik Viimsi kraanid pole tilgatumad,“ märgib telenägu veel.

Nädalavahetusel aset leidnud juhtumist ei soovinud Margna esmaspäeva pärastlõunal pikemalt rääkida. „Ma sain ennast juba Facebookis tühjaks rääkida, mul pole midagi lisada,“ sõnab ta.

OKO restoran ei soovi juhtunu kohta Õhtulehele kommentaari anda, kuid OKO restorani omanik Tõnis Siigur ütles Delfile, et tegemist on kahetsusväärse juhtumiga, kuna see puudutas last. "Antud olukorras oleks teenindaja ilma mingi vaidluseta pidanud andma kraanivett," lausus Siigur Delfile.

"Me juba tegeleme mõlema osapoolega, nii teenindajate kui ka Teeduga," täpsustas Siigur. Niisamuti tõdes Siigur, et olukorrast tuleb teha omad järeldused ja saada õppetunnid. "Eks igal restoranil on omad poliitikad," sõnas restoraniomanik väljaandele.

Teet Margna postituse all on mitmed tuntud eestlased enda pahameelt avaldanud. "Inimesel võiks süda ja empaatiavõime sees olla. Nii igaks juhuks," kirjutab Venno Loosaar.

"Teeme siis nii, et sellesse tülgastavasse buffetisse keegi oma jalga ei tõsta," arvab Urmas Reitelmann.