Suvesaates „Malluka suvi“Foto: Kanal2
Tele
11. juuni 2018, 10:18

Staarblogija Mallukas abikaasale: suhte alguses teesklesin, et meil on ühised huvid (23)

Suvesaates "Malluka suvi" lööb ebameeldiv üllatus segi pere plaani minna telkima. Nimelt on üks pereliige öö jooksul ilma jäänud oma varbast.

Muhedas tõsielusaates "Malluka suvi" võtab Malluka pere ette kõiksuguseid suviseid asju ning Mariann viib oma abikaasa Kardo ja tütred Mari ning Lende imetabastesse kohtadesse seiklema, kuigi väikeste lastega võib seiklus alata juba ka koduaias.

"Malluka suvi" on alanud tormilise peo ja tralliga ning seekord üritatakse perega aeg maha võtta metsade ja laante keskel ning minna telkima. Kas kõik läheb plaanitult ja lastes ilmnevad sündinud matkasellide anded või  tuleb põlistel linnainimestel saba jalge vahel metsast põgeneda?

"Ainuke kord, kui ma telgis olen maganud, oli siis, kui meie suhe veel alguses oli ja ma teesklesin, et meil on ühised huvid. Ma jaksasin rasestumiseni teeselda ja siis sa olid lõksus", viskab Mallukas endale omasel teravmeelsel moel abikaasale nalja õhku.

"Mõtle, kui kaua me peame veel vastu pidama, et lapsed saaks magama panna ja saaks sinuga romantikat tegema hakata", unistab Kardo valjuhäälselt matkaromantikast.

Lustakas ja veidi meeletu suveseiklus "Malluka suvi" on Kanal2 eetris täna õhtul kell 21.30