Neli asja, mida kadunud Anthony Bourdain kodukokkadele õpetas
1. Austa teist kultuuri
Bourdaini huvitasid kõikvõimalikud subkultuurid ning maailma eri otste köögid. Ta ei halvustanud midagi ega kedagi.
2. Kuula
Bourdain kuulas oma intervjueeritavaid ja nende lugusid tähelepanelikult. Ta tahtis, et põnevad lood kuulajateni-vaatajateni jõuaksid. Teisi kuulates võime ka uusi köögitarkusi omandada.
3. Võta kokkamist ja toitu tšillimalt
Saate "Taste" kohtunikuna oli Bourdain soe ja innustav. Ta toonitas, et söök ja söögi tegemine on naudingud, mida ei maksa liiga tõsiselt võtta.
4. Ihu nuga teravaks
Bourdaini kinnitusel on kõige tähtsam köögiriist kvaliteetne nuga, mis tuleb terav hoida. "Nuga on köögis otsekui sinu enese käepikendus. See väljendab su andekust, oskusi, andeid, kogemusi, unelmaid ja soove," kirjutas Anthony oma kokaraamatus "Les Halles Cookbook".
Kommentaarid (0)