Foto: Martin Ahven
Inimesed
9. juuni 2018, 00:01

Mihkel Tikerpalu: „Oled tudeng ja siis pakutakse rolli sarjas „Õnne 13”! Mingit kõhklust ei olnud, kas jah või ei.” (4)

Kui ETV sarja „Õnne 13” režissöör Ain Prosa näitekunsti tudeng Mihkel Tikerpalu Uuevariku Intsu rollile kutsus, kostis vastuseks kindel jah-sõna. „Sa oled tudeng, sa oled unistanud, et saaks sarjades mängida ja siis pakutakse rolli sarjas „Õnne 13”!” kirjeldab nüüdne NUKU teatri näitleja Mihkel oma tundeid aastal 2009, kui „Ohtliku lennu” casting'ult otse „Õnne 13” kutse sai. „See sari oli kõige legendaarsem üldse, lausa klassika. Mäletan, et mingit kõhklust ka ei olnud, kas jah või ei. Muidugi lähen!”

Kui ETV sarja „Õnne 13” režissöör Ain Prosa näitekunsti tudeng Mihkel Tikerpalu Uuevariku Intsu rollile kutsus, kostis vastuseks kindel jah-sõna. „Sa oled tudeng, sa oled unistanud, et saaks sarjades mängida ja siis pakutakse rolli sarjas „Õnne 13”!” kirjeldab nüüdne NUKU teatri näitleja Mihkel oma tundeid aastal 2009, kui „Ohtliku lennu” casting'ult otse „Õnne 13” kutse sai. „See sari oli kõige legendaarsem üldse, lausa klassika. Mäletan, et mingit kõhklust ka ei olnud, kas jah või ei. Muidugi lähen!”

Et kutse ETV menukisse nii kiirelt tuli, on Mihkli sõnul paljuski seotud füüsiliste näitajatega: „Ints oli ju korvpallur!”. Kuid vähe veel pesuehtsast maapoisist sarjast „Õnne 13”. Silmad vaimustusest pahupidi, näol õnnis naeratus - säärase ilmega mängis NUKU näitleja Mihkel Tikerpalu telesarja „Padjaklubi” äsja lõppenud hooajal maapoiss Otti. „See oli nii tore, kui viimase osa linnavõtteid tegime,” muheleb Mihkel. „Kogunesime õhtule kell 11 Radissoni hotelli ette. Operaator ja režissöör olid nii äksi täis, sest nad olid päev otsa võtnud üles ainult teksti. Ning lõpuks tulid linnavaated.”

Edasi lugemiseks: