Marii KarellFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
8. juuni 2018, 13:45

POMMUUDIS! Marii Karell lõpetab töö „Radaris“ ja Eesti Meedias (48)

Ajakirjanik Marii Karell teatab sotsiaalmeedias, et täna oli tema viimane tööpäev "Radaris" ja Eesti Meedias.

Karell ise põhjuse tagamaid avalikustama ei tõtta. "Mina lahkun poolte kokkuleppel," kommenteerib ta Õhtulehele. Küsimusele, kas ta võiks osata aimata selle otsuse tagamaid, sõnab Karell, et oskab muidugi. "Aga ma ei taha sellest rääkida," sõnab ta Kroonikale.

Postimehe uudismeedia juht Merili Nikkolo kommenteeris juhtunut järgmiselt: "Praegusel juhul meie mõtted tuleviku arengute osasa erinesid niivõrd palju, et leidsime, et momendil on mõistlik, kui meie teed lähevad lahku."

Uudisest on šokeeritud naise sõbrad, aga ka kolleegid teistest meediamajadest. "Terevisiooni" saatejuht Piret-Järvis Milder küsib Karelli Facebooki postituse all "Miks?!", rida küsimärke postitas ka ETV telerežissöör Rait-Roland Veskemaa. Indrek Treufeldt hurjutab aga Kanal 2-te ja Eesti Meediat: "Tugevaid tegijaid peaks hoidma, ka siis kui erimeelsused silmapiiril!"

Paljud soovivad Karellile aga tuult tiibadesse ning lohutavad, et naist ootavad ees veelgi põnevamad väljakutsed. "Sinu tegemistes hakkab nüüd midagi uut ja põnevat juhtuma!" kirjutab näitleja Anne Veesaar. "Värskendused ja uuendused kuluvad ära," lohutab Hillar Kohv Viinahaualt.

Kanal 2 saate "Radari“ fännid õnneks kurvastama ei pea. "Radar jätkab sügisest kellegi teise juhtimisel. Kelle juhtimisel seda ma ei tea," jääb Karell Õhtulehele kommenteerides napisõnaliseks. 6. juunist kuulub "Radari" toimetus Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juhi Holger Roonemaa vastutusalasse.

Küll aga üritab Karell telesaate "Radar" kaubamärki enda nimele patenteerida, avaldus selleks on patendiametile tehtud juba 28. mail. 

Foto: kuvatõmmis

Menule ütles Marii Karell, et taotlus on tagasi võetud. Seda, miks Karell enam "Radari" kaubamärki omale ei soovi, ei nõustunud ta kommenteerima.

Millised väljakutsed Karelli edaspidi ees ootavad, ta veel öelda ei oska. "Ma ei tea, mis ma edasi plaanin, kui ma ausalt ütlen," nendib naine Õhtulehele. Kroonikale kinnitas Karell, et teleekraanilt ta siiski ära ei kao.  

Vaata meenutuseks ka Karelli kelmikat räpilugu: