Nexus: Janne Saar. Merlyn Uusküla, Helen Randmets.Foto: Alar Truu
Inimesed
8. juuni 2018, 09:32

Nexuse-Janne bändi lahkuminekust: olin sellest tambist täiesti läbi (3)

Tüdrukuterio Nexus astub üle 12 aasta taas lavalaudadele. Sel aastal tähistavad piigad bändi 15. sünnipäeva ning annavad selle raames mõned kontserdid. 

12 aastat tagasi teatas Nexus laialiminekust. „Saime kokku ühes Narva maantee lokaalis ja lihtsalt arutasime seda teemat. Juba järgmine päev oli meie jutuajamine Õhtulehele teada,“ meenutab Helen Randmets Kroonikas. "Toona loomulikult eitasime kõike.“

Kõlakaid bändi lahkumineku kohta käis mitmeid. „Me esinesime hästi intensiivselt neli aastat. Olin lõpuks täiesti läbi sellest tambist,“ sõnab Janne Saar.

8. juunil toimub Märjamaa lauluväljakul ansambli Nexus esimene kontsert, mil näeb bändi üle 12 aasta täispika kavaga taas laval. Bänd tähistab selle aasta juunis enda 15. juubelit ja annab kokku neli kontserti üle Eesti. „Bändiproovid on väga hästi läinud ja tunne on mega! Ootame pikisilmi eesseisvaid esinemisi ja oleme rohkem kui valmis,“ räägib Merlyn Uusküla enda tunnetest juubelituuri eel ning lisab, et igal pool toimub enne esinemist ka fännidega autogrammitund, kus on võimalik tüdrukutega koos pilti teha, autogramme küsida ning suurimad fännid saavad soovi korral ka plaate.

Kontserdid toimuvad 8. juunil Märjamaa lauluväljakul, 9. juunil Põlva Intsikurmu laululaval, 22. juunil Kose jaanitulel ja viimane suurejooneline lõpukontsert toimub 29. juunil Retrobest festivalil.

Artikli täistekst refereeritud Kroonikast.