BRIGITTE SUSANNE HUNT Foto: Teet Malsroos
Inimesed
7. juuni 2018, 13:32

Brigitte Susanne Hunt saab suure rolli „Klassikokkutulekus“: mulle lubati alguses palju väiksemat osa (7)

„Ma olin ühes intervjuus öelnud, et mu suur unistus on kuskil filmis veel kaasa teha,“ räägib varem seriaalis „Doktor Silva“ mänginud raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, kes saab rolli ülipopulaarse filmi „Klassikokkutulek“ kolmandas osas. „Eks selle filmi tegijad nägid kuskil meedias, millega ma tegelen ja jäin kuidagi silma.“ 

„René Vilbre võttis minuga ühendust ja saime kokku,“ kirjeldab Brigitte Susanne asjade käiku. „Tegelikult pakuti mulle alguses palju väiksemat rolli, aga olen äärmiselt üllatunud, et pärast lühikest vestlust Renéga usaldati mulle üks põhilistest kõrvalrollidest,“ räägib tuntud raadiohääl. Raadios tema sõnul suvel kuigi kiire ei ole ning ta tahtiski vahelduseks midagi põnevat teha, seega tuli otsus filmis osaleda kiirelt.

Brigitte Susanne on kaasa teinud ka seriaalis „Doktor Silva“, kuid arvab, et mängufilmis osalemine on palju huvitavam. „Konkreetset seriaali tehti igal nädalavahetusel ja see muutus veidi rutiinseks. Nüüd saan oma turvatsoonist välja tulla ning olla koos professionaalsete näitlejatega kümme võttepäeva tavaelust eemal. See on hoopis teine kogemus! Vastupidiselt seriaalile, kus tulen vahepeal rollist välja, olen seekord kogu aeg rollis. Nüüd, need kümme päeva, olengi see teine tegelane!“

Viimasel ajal jõudsalt raadiotöö ja blogi pidamisega tegelev Brigitte Susanne ütleb, et ei karda sellist suurt rolli ette võtta. „Mulle meeldivad väljakutsed ja see on äge, et saan niivõrd tuntud filmis kaasa teha. Muidugi on ka keeruline, varajased ärkamised ja pikad võttepäevad, aga see on ainult kümme päeva! Selleks ajaks saan ennast kokku võtta küll,“ on ta kindel.

Brigitte Susanne on veendunud, et kolmas osa tuleb parem või vähemalt sama hea kui eelmised. „Seal on midagi uut ja täiesti teistsugust. Tiim läheb ka iga korraga ainult paremaks, sest nad tunnevad juba üksteist. Ma arvan, et see on hea energia, mille pealt kolmas kord veel teha,“ räägib ta. „Mulle on öeldud, et kogu filmimine on hästi naljakas ja tore. Ma ei olegi veel küsinud, kas päriselt on ka nii või on see ainult jutt,“ naerab Brigitte Susanne.