Leslie Da BassFoto: Promomaterjal
Inimesed
7. juuni 2018, 13:03

Leslie Da Bass esitleb sooloalbumit „Koridorid“

Reedel, 8. juuni südaööl, leiab Erinevate Tubade Klubis Tallinnas aset Leslie Da Bassi kõmu tekitanud sooloalbumi „Koridorid“ esitluskontsert, kus astuvad üles ka kõik albumil kaasategevad naismuusikud. Teiste hulgas esitab Evelin Võigemast loo "Naine". Kopenhaagenist lendab spetsiaalselt külla ka legendaarne Maria Faust, kelle saksofon kõlab Da Bassi plaadil mitmes loos.

"Sellises kooseisus tuleb bänd lavale vaid ühe korra. Kõik tiheda esinemiskavaga muusikud ja näitlejad üheks päevaks kokku saada, oli tõeline loto," kinnitab Da Bass.

"Kontserdil tuleb ettekandele vähemalt pool uuest albumist, lisaks vanemat klassikat," lubab Leslie, kes lavalaudadele väga tihti ei kipu. "Viimane esinemine oli peaaegu 2 aastat tagasi ja ka sel aastal pole palju kontserte plaanis. See suvi veel vaid paar festivali, siis on aasta norm täis," hirmutab Da Bass.

Erikülalisena astub lavale elektrooniline trio Hunt, eesotsas Hannaliisa Uusmaga. Peale bände mängivad plaadimuusikat veel Mattias Naan, Inga Vatsk-Laasner ja Man Like Kendaf.