Foto: Redwood Falls Gazette
Müstika
6. juuni 2018, 18:10

Internetis lööb laineid maailma julmim järelehüüe: me ei jää sind igatsema, ema! (38)

Minnesota naise surma puhul avaldatud järelehüüe lööb laineid terves maailmas, kuna see šokeerib oma erakordselt julma aususega.

Ajalehes Redwood Falls Gazette avaldatud järelehüüe algab täiesti tavapäraselt: "Kathleen Dehmlow (Schunk) sündis Joseph ja Gertrude Schunki perre 1938. aasta märtsis Wabassos. Ta abiellus 1957. aastal Wabassos St. Anne'i kirikus Dennis Dehmlow'ga ning neile sündis kaks last, Gina ja Jay."

Kolmandas lõigus hakkab asi viltu kiskuma: "1962. aastal jäi ta rasedaks oma abikaasa vennast Lyle Dehmlow'st ning ta kolis Californiasse. Ta jättis maha oma lapsed Gina ja Jay, kelle kasvatasid Clemensis üles tema vanemad, härra ja proua Schunk."

Lõpetuseks annavad järeltulijad teada, et Kathleeni surm teeb neile headmeelt: "Ta suri 2018. aasta 31. mail Springfieldis ja nüüd astub ta taevase kohtumõistja ette. Gina ja Jay teda igatsema ei jää ning nende meelest on maailm ilma temata parem paik."

Kuulutus pälvis sotsiaalmeedias hulgaliselt vastukaja ning mõnede arvates oli sellise teate avaldamine lugupidamatu.

"Oletame, et pooled neist süüdistustest vastavad tõele... See oli sajaprotsendiliselt ebavajalik. Häbi neile, kes sellist rämpsu avaldasid," pahandas üks Twitteri kasutaja.

Teiste arvates sai naine seda, mida vääris: "Tõe rääkimine nõuab julgust. Inimesest ei saa pühakut lihtsalt selle pärast, et ta on surnud. Pole mingit reeglit, mis käsiks lastel andestada halvale ja vägivaldsele vanemale."