Sissi Nylia Benita, Uudo SeppFoto: Alar Truu
Saund
5. juuni 2018, 19:05

Talendisaatest lavalaudadele: superstaariks kroonitud Uudo Sepp küsib 50 minutilise kontserdi eest 1200, Sissi aga 1000 eurot (84)

Eestis avati esimene kaasaegne broneerimissüsteem, kust saab oma lemmikartisti palgata esinema nii privaatkontserdile, pulma kui sünnipäevale. Artistide nimekirjaga tutvudes selgub, et artistid oskavad hinda küsida: näiteks vastselt Eesti järgmiseks superstaariks kroonitud Uudo Sepp küsib 50-minutilise etteaste eest 1200 eurot.

Uudo on nõus esinema nii sünnipäevadel, restoranides ning firma- ja klubiüritustel. Uudolt saab hetkel tellida vaid 50 minuti pikkuse etteaste. Noormees lubab akustilises setis mõnusat romanssi ja iseäralikku improvisatsiooni, see tähendab, et ta laulab sellest, mida näeb, või mida tahetakse. Näiteks võib Uudo improviseerida sünnipäevalaule või laulda hetkedest, mis tema meeli erutavad. 

Talendisaate superfinaalis teiseks jäänud Sissi Nylia Benita on nõus esinema nii pulmades, sünnipäevadel, firma- ja klubiüritustel. Sissi esineb akustilises võtmes kuni tund aega ning küsib selle eest 1000 eurot. 

Elina Born ja Jüri Pootsmann küsivad 45 minutilise etteaste eest 2500 eurot, nemad on valmis esinema pulmades, sünnipäevadel, firmaüritustel, festivalidel ja klubi- ning restoraniüritustel.

Getter Jaani küsib tunniajalise akustilise esinemise eest 1200 eurot, Laura Põldvere võib teie meeli erutada jazzi ja popižanrites ning esineda akustilise kavaga kuni 80 minutit. Tunni aja eest küsib Põldvere 1250 eurot. 

Meeles tuleb pidada, et lisaks esinemistasule tuleb muusika tellijal tasuda ka teenustasu ning käibemaks, vajadusel ka transpordikulu.

Näiteks, kui soovite selle nädala reedeks oma üliägedale peole esinema kutsuda elevante Neptuunilt ehk Elephants From Neptune noormehi, siis peaksite rahakotti kergitama 4020 euro võrra. Elevandid küsivad ühel üritusel esinemise eest keskmiselt 1800-3000 eurot, sinna juurde lisandub veel 350 eurone teenustasu ning 670 euro suurune käibemaks.

Veidi odavamalt saaksite oma reedesele peole esinema kutsuda Põhja-Tallinna, nende eest peaks välja käima 3360 eurot. Räpipunt küsib ühel üritusel esinemise eest 2500-2700 eurot, sinna juurde lisandub veel 300 eurone teenustasu ning 560 eurone käibemaks. 

Foto: kuvatõmmis

Tutvu artistide ja nende hindadega SIIT!