Conchita Wurst 2013. aastal Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
5. juuni 2018, 15:05

TOTAALNE MUUTUMINE: Conchita Wurst on nüüd valge kui luik! (29)

2014. aasta Eurovisioni sensatsiooni Conchita Wursti ei tunne enam äragi – meesnaine on radikaalselt karvkatte värvust muutnud.

Tänavu oma HIV-positiivsusest teatanud Austria artist on loobunud mustast parrast ja juuksepahmakast ning sarnaneb nüüd pigem valge luigega.

Wurst, pärisnimega Thomas Neuwirth, demonstreeris oma uut välimust Viinis toimunud heategevusüritusel, mis kogub raha, et toetada HIV-i ja AIDS-iga seotud projekte.

Wursti välimus on võrreldes Eurovisioni-aegadega palju muutunud, ta näeb välja palju kõhnem ning tema pikad lainelised brünetid juuksed on asendunud plaatinumblondi habeme ja lühikese soenguga. 

Eelmisel aastal ütles Wurst intervjuus, et kavatseb oma stiili maskuliinsemaks muuta ning Conchita-karakteriga üldse hüvasti jätta, kuna on juba Conchitana saavutanud kõik, millest unistas. 

“Ma tunnen, nagu ma tahan uue isiku luua…habemega naisena olen ma kõik saavutanud, mida ma pärast Eurovisioni võitmist saavutada tahtsin,” ütles ta. “Tom tahab minust välja saada ja ennast näidata. Ma pean tema (Conchita - toim.) tapma!”

 

🖤 #theunstoppables

A post shared by conchita (@conchitawurst) on

 

Red carpet #ladyoscar Thank you so much @mrmartinz @eduvongomes @thomaskirchgrabner @jpheg

A post shared by conchita (@conchitawurst) on

 

🖤

A post shared by conchita (@conchitawurst) on