Marco TasaneFoto: Aldo Luud
Inimesed
5. juuni 2018, 14:58

VIDEO | Strippar Marcost uuest videost: ühiskonnale meeldivad kiiksud ja roppused (26)

"Ma riigiseadustele panen ona ja laiba külge haakun kui amööb" – just sellised read kõlavad strippar Marco uues loos "Viha kirega", millele valmis äsja ka video.

Marco Tasane on mees, kes ei väsi šokeerimast. Nii on tema uue loo teemaks sportlike inimeste tapmine ja seejärel nendega vahekorda astumine. "Sõnad kirjutas Margit Peterson. Tal läks seekord natuke kauem ja mõtlesin, et pean juba ise kirjutama," räägib Marco. Ootamine tasus end aga ära, sest strippar on sõnadega väga rahul. "Ta sai hästi hakkama," kiidab Tasane Petersoni. Video idee on aga mehe enda oma. "Nii inimesed kui kohad valisin ise. Süüdistage mind," naerab Marco.

"Viha kirega" tähistab Marco lauljakarjääris ühtlasi ka ühe etapi lõppu. "Vahetasin välja oma muusikategija, sest vana hakkas minu arvates laulude põhju varastama," tõdeb Tasane. 

Nekrofiilia teemal loo kirjutamine on väga õhukesel jääl kõndimine. Marcot see aga ei heiduta. "Ühiskond on haige, neile meeldivad kiiksud ja roppused," teab mees. 

Video tegemine võttis kokku kolm päeva ning selles teeb kaasa ka Diana Klas. "Dianake on ka varem paaris minu videos olnud. Ta juhtus mulle tol päeval just kirjutama ja mõtlesin ta kampa kutsuda. Diana jaoks oli see nauding," lausub strippar.

Tasase jaoks oli filmimine väga lõbus, sest peaaegu kõik osalejad selles on tema sõbrad. Siiski meelitas Marco kampa ka paar võõrast. "Mulle kirjutasid kaks Saaremaa poissi, et millega ma tegelen, nad on hetkel Tartus. Pakkusin neile idee välja," räägib strippar, et noormeeste kampa võtmine käis lihtsalt ja kiirelt.

Kuigi video on olnud YouTube'is vähem kui päev, on Tasane juba häid kommentaare saanud. "Eile sain palju positiivseid kirju, kuigi video oli siis veel halva kvaliteediga. Üles panemisel juhtus aps ning pidime video uuesti üles laadima." Nüüdseks saavad kõik huvilised hea kvaliteediga vaadata, kuidas Marco tervisesportlasi rajalt maha võtab.