Tori Spelling Foto: MAVRIXONLINE.COM
Inimesed
5. juuni 2018, 11:50

Tori Spelling figureerib California suurimate maksukurjategijate nimekirjas

California 500 suurima maksuvõlglase nimekirjas on ka omaaegne teinitäht Tori Spelling ja tema mees Dean McDermott.

Legendaarse teleprodutsendi Aaron Spellingu tütar ja tema mees võlgnevad New York Posti teatel California osariigi maksuametile 282 655 dollarit.

Lisaks viie lapsega staariperele on maksukurjategijate nimekirjas koomik Chris Tucker, kes võlgneb 1,2 miljonit dollarit. Neli aastat tagasi oli Tuckeri võlg Georgia osariigi ees 2,5 miljonit ning ta süüdistas selles raamatupidaja ja ärijuhi kehva tööd. 

Lauljanna Macy Gray on maksuametile võlgu 240 000 dollarit. "Paraku olen ma laristaja," seletas ta kolm aastat tagasi. "Nii kui ma raha saan, kibelen seda kohe sirgeks ajama."

Kopsaka 20miljonilise võlaga on California osariigi ees filmi "Jumanji: Welcome to the Jungle" produtsent Ted Field. Ajalehe Chicago-Sun Times kauase omaniku Marshall Fieldi poeg oli kunagi maailma rikkaimate inimeste nimekirjas, kuid nüüd on tema võlad kasvanud 100 miljoni dollarini. 

Maksuvõlgnike seas on ka režissöör Nick Cassavetes. Kirgliku pokkerimängijana tuntud kineast võlgneb California võimudele üle 252 000 dollari.