Miss May IFoto: Promomaterjal
Saund
5. juuni 2018, 11:12

Ameerika raskemuusika bänd Miss May I esineb esmakordselt Eestis

Pühapäeval, 17. juunil esineb Tallinna klubis Tapper Ameerika metalcore bänd Miss May I.

2007. aastal loodud bänd Miss May I tõusis oma kärjääris väga kiiresti ning on tänaseks saanud ülemaailmse raskemuusika kogukonna lahutamatuks osaks. Kümme aastat tagasi moodustatud kollektiiv on tegutsenud väga produktiivselt ning andnud selle aja jooksul välja viis väga kvaliteetset metalcore'i tugisammast: “Apologies Are for the Weak” (2009), “Monument” (2010), “At Heart” (2012), “Rise of The Lion” (2014) ja “Deathless” (2015). Kolm viimast albumit debüteerisid ka Billboardi edetabeli TOP 5-s. 

Tänapäevane Miss May I koosneb samadest noortest muusikutest, kes moodustasid bändi 10 aastat tagasi – bänd ei ole kaotanud ühtegi liiget. Inspireeritud on nad Ameerika metal'i uuest lainest, bändidest nagu Lamb of God, Underoath ja Bleeding Through, kuid samuti ka metal- ja rokklegendidest nagu Pantera ja White Zombie. Oma tegutsemisaja jooksul on Miss May I esinenud maailma suurimatel festivalidel ning tuuritanud enda metalcore töökoja kolleegidega nagu Parkway Drive, August Burns Red, We Came As Romans, Whitechapel jpm. 

Bändi viimane album “Shadows Inside” (2017) duubeldab kütte-riffide kogust ja toob nende loomingusse veel rohkem erinevaid vokaalpartiisid nii žanri seest kui ka väljast. See on album, mille salvestamisel tegid bändiliikmed kõik, et üksteist mugavustsoonist välja suruda ja seeläbi midagi tõeliselt autentset ja võimast toota. 

Tänavuse tuuriga tähistab Miss May I oma kümme aastat kestnud metalcore-kütet ja meloodilisi refrääne. Bänd on tugevam kui kunagi varem ja valmis uuteks väljakutseteks! Miss May I lubab tuuri raames anda oma parimad kontserdid planeedi erinevates nurkades! 

Piletid kontserdile on saadaval Ticketeris. Limiteeritud koguses erikujundusega soodsamaid fännipileteid on müügil kaupluses Stanford Music (Raua 1) ning pubis Woodstock (Tatari 6). 

Miss May I Baltikumi tuuri ametlikud soojendajad on Soome metalcore bänd ATLAS ja May The Tempest Saksamaalt!