Laura KõrgemäeFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
4. juuni 2018, 14:31

Laura Kõrgemäe ootab kupeldamisskandaali avalikustajatelt vabandust: ehk andestan neile (69)

Paar päeva tagasi postitasid saatejuht Katrin Lust ja mullu kupeldamisskandaali sattunud endine miss ja modelliagentuuri omanik Laura Kõrgemäe oma sotsiaalmeediakontodele ühiseid pilte ning Lusti pildiallkirjast sai välja lugeda, et Kõrgemäe räägib skandaali osas peagi suu puhtaks. 

Ka "Kuuuurija" Facebooki lehel avaldas Lust ühise pildi, mille juures seisis: "Kogu tõde Laura Kõrgemäe saagast juba sügisel "Kuuuurijas". Võin öelda juba ette, et Laural on oma lugu rääkida ja see tuleb nii šokeeriv, et te kukute kõik toolilt!"

Paljud on hakanud Laura teemal sõna võtma ning naine ei suuda seda enam vaikides pealt vaadata ja lajatab kommenteerijatele teravalt. Katrin Lusti Instagrami pildi all kirjutab üks jälgija: "No eks tal on pikalt aega olnud seda "tõde" välja mõelda ka."

Selle peale vastab Laura: "Minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud hääle ja veel rohkem moonutatud tõega. Ma pole vajanud aega millegi välja mõtlemiseks, vaid usun, et kasutasin seda aega targasti kogudes tõendeid, mis kõik ka avalikuks tulevad. Karma on üks kummaline asi... ta saab su varem või hiljem kätte. Minu huvi pole kellelegi kätte maksta. Vaid minu soov on tõde kõigile nähtavaks teha," kirjutab Laura. "Meedia ei saa hävitada kellegi ausat ettevõtet koos minu ja mu lähedaste eludega ilma tagajärgedeta. Aga tark ei torma. Ma ei vaja ei täna ega tulevikus ühegi meediakanali vabandust. Proovigu selle vabandusega seitse kuud ilma tööta ellu jääda. Küll aga oleks vägagi teretulnud valetanud neidude vabandus, ehk mina ikkagi andestan neile, kes teab?!"

Laura võtab sõna ka "Kuuuurija" Facebooki lehel, kus üks kommenteerija kirjutab: "Enne küll Laura ei soovinud vastata ja jooksis kaamerate eest peitu. Nüüd leidis uue sõbranna, kes teda uskuma jäi ja nüüd siis ju võib kaamerate ees ka jälle olla." Seellele vastab Laura. "Oled asjadest “õigesti” aru saanud. Ma olen juba aastaid madalat profiili hoidunud, et sinusuguste inimeste “meelelahutus” mitte olla. Õelus on ikka üks hirmus asi. Loe parem raamatuid. Äkki jääb midagi vajalikku isegi külge."

Ühes teises kommentaaris kirjutab Laura aga, et vastutab alati oma tegude eest, kui on midagi valesti teinud. 

Naine kustutas skandaali puhkedes kõik oma sotsiaalmeediakontod ning tundus, justkui oleks ta maa alla kadunud. Vahepeal on tema Instagramis küll mõni välgatus olnud, kuid nüüd tundub, et naine on end taas näitama hakanud. Samuti on Laura taastanud oma Facebooki konto.