Taylor SwiftFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. juuni 2018, 12:46

Sissetungijatega kimpus olnud Taylor Swift tahab oma Beverly Hillsi maja ümber ehitada nelja meetri kõrguse aia

Lauljatar Taylor Swift plaanib väidetavalt oma Beverly Hillsis asuvat kodu turvalisemaks muuta ja ehitada maja übritseva kahemeetrise seina umbes neli meetrit kõrgemaks, vahendab Daily Mail. 

28aastane popstaar lasi mullu novembris oma kodu ümber panna kahemeetrise aia. Väidetavalt on Taylor saanud loa aed kaks korda kõrgemaks ehitada, et privaatsuse ja turvalisuse taset tõsta. 

Daily Mail vahendab, et Swifti valdustesse on püütud tungida mitmel korral. 

Kaks kuud tagasi peeti kinni 23aastane Justin Christoph Lilly, kes üritas üle aia ronida ja lahkumast keeldus. Mees pidi veetma kolm päeva vanglas. 

Aprillis leidis aset ka juhtum, kus 26aastane Bruce Rowley röövis USA-s Websteri panka, et avaldada muljet maailmakuulsale popstaarile Taylor Swiftile. Mees sõitis pärast kuritegu sõitis mees ligi sada kilomeetrit Taylor Swifti Rhode Islandi koju ning viskas umbes 1600 dollarit üle lauljatari aia, vahendas Independent.

Samal kuul murdis üks mees sisse Taylori New Yorgis asuvasse hoonesse – ronis redeliga aknani, lõhkus selle ja sisenes majja. Politsei leidis ta popstaari voodist magamast.

14. aprillil võeti naise Los Angeleses asuva kodu juurest kinni aga 38aastane Coloradost pärit mees, keda kahtlustati jälitamises. Mees kandis maski ja tema autost leiti nuga, köis, laskemoona, kindad ja veel maske.

Taylor ostis Beverly Hillsi aja 2015. aastal 25 miljoni dollari eest ning tegu on ajaloolise majaga, mis tähendab, et ehituslube on selle jaoks üsna raske saada.