Anu Välba peres kasvab tulevane maratonijooksjaFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
4. juuni 2018, 12:07

PILDID | Anu Välba peres kasvab tulevane maratonijooksja (38)

Nädalavahetusel toimus Kadriorus heategevuslik Rimi Juunijooks, mille võitsid Kaisa Kukk ja Marti Medar. Jooksupäevast sai osa ligi kolm tuhat liikumisharrastajat, kes kõik andsid oma panuse liikumispuudega laste rehabilitatsioonilaagri heaks.

Jooksu osavõtutasudest saadud tulu annetatakse liikumispuuetega laste rehabilitatsioonilaagrile. “Laagris saavad lapsed individuaalset, perekeskset ning grupis teostatavat rehabilitatsiooniteenust-füsioteraapiat, tegevusteraapiat, loovteraapiat jne. Koos suunatud tegevustega soovime arendada laste sotsiaalseid oskusi, luua uusi sõprussuhteid eakaaslaste seas ning tugevdada sidemeid lapsevanemate-laste ja Eesti liikumispuudega inimeste liidu vahel,” ütles liidu tegevjuht Lili Tiri.

Anu Välba peres kasvab tulevane maratonijooksja?

Toimus ka lastejooks, millest osavõtjad said autasuks Juunijooksu medali. Lastejooksust võttis osa ka armastatud saatejuhi, Anu Välba silmatera. Sportliku päeva lõpetas südamlik Koit Toome kontsert.

Hiljutisel meelelahutusauhindade jagamisel parima naissaatejuhi tiitli pälvinud Anu Välba tänas auhinda vastu võttes just oma pisikest peret, kes laseb tal teha sellist tööd nagu ta tahab. 

Suvist aega kavatsebki Anu nautida akude laadimiseks. "Sellist suve ja hetke on vaja selleks, et sügisel oleks jälle seda, mida jagada. Ma maandan ennast sellega, kui mul on kohustustevaba aeg. Kui ei ole tähtis, mis päev või kell parajasti on."

Vaata pilte!