Mart ja Britt presidendi vastuvõtulFoto: Alar Truu
Inimesed
3. juuni 2018, 21:17

Hurraa! Mart Normet sõudis oma kallimaga abieluranda! (5)

Hõissa, pulmad! Tänavu "Eesti lauluga" lõpparve teinud Mart Normetil puhuvad uued tuuled ka eraelus – mees sõudis oma kallima Britt Kalbusega abieluranda.

Mart ja Britt andsid oma abiellumisest teada sotsiaalmeedia vahendusel. Naine kannab nüüd perekonnanime Normet.

Mart ja Britt väisasid mullu koos presidendi vastuvõttu ning mees rääkis siis Õhtulehele, et see on nende esimene suur üritus koos. 

Britil on Tallinnas oma pilatesestuudio. "Ta pole mitte lihtsalt Pilatese treener, vaid Pilatese meister. See tähendab, et ta on Põhjamaade ja Baltimaade ainuke kõrgtasemega Pilatese treener ja koolitaja. Ta on ise rahvusvaheliselt õppinud ja koolitanud ka teiste riikide treenereid," rääkis Mart siis ja lisas et naine õpib ka muusikaakadeemia magistrantuuris kaasaegset improvisatsiooni. 

Mardi elukaaslaseks oli varem pikki aastaid noorsootöötaja ja rahvusooperi Estonia müügijuht Anu Põrk, kellega tal on 2008. aastal sündinud tütar Nele. Britil on eelmisest abielust kaks poega, Oskar Joseph ja Artur. "Lapsed saavad imehästi läbi," rõõmustas Mart.

Üle-eelmise aasta märtsis ajakirjale Director antud intervjuus tunnistas Mart, et käib Pilatese eratrennis, ja nimetas treenerit üheks oma kaitseingliks. Trennikirega nakatus töönarkomaaniaga kimpus olnud mees, kui ta 2013.–2014. aastal aja maha võttis ja pool aastat Tenerifel veetis.