"Eesti otsib superstaari" superfinaal Saku SuurhallisFoto: Alar Truu
Üritused
3. juuni 2018, 22:49

BLOGI JA GALERII | Eesti uus superstaar on UUDO SEPP! (56)

Pühapäeval toimunud „Eesti otsib superstaari“ 7. hooaja võitis Saaremaa poiss Uudo Sepp!

„Eesti otsib superstaari“ finaalis astusid võistlustulle kaks allesjäänud finalisti – Sissi Nylia Benita ja Uudo Sepp. Saku Suurhallis toimunud suures finaalilahingus esitavad mõlemad artistid kolm lugu – nende kõige paremini esitatud laulu, suure laulu ning esmaesitusele tuli ka saate võitjale kirjutatud singel.

Sissi valis endale Fall Out Boy loo „Centuries“ ning Uudo otsustas Kings of Leoni loo „Sex on Fire“ kasuks. Suure loona esitas Sissi Keala Settle’i laulu „This Is Me“. Uudo otsustas esitada Tom Petty loo „Free Fallin’“. Maiuspalana tuli superfinaalis esmakordselt esitusele „Eesti otsib superstaari“ 7. hooaja võitjale kirjutatud lugu „Võitmatu“.

Saate võitja sai auhinnaks artistilepingu Universal Musicuga. Seejärel lansseeris Spotify eksklusiivselt tema debüütsingli koos reklaamikampaaniaga. Lisaks saab värske superstaar lennata Nordicaga terve aasta jooksul tasuta. 

Pühapäeva õhtul astusid Saku Suurhallis lisaks kahele superfinalistile taas publiku ette kõik staarisaate 7. hooaja finalistid – Merilin Mälk, Helis Järvepere-Luik, Jaagup Tuisk, Carlos Ukareda, Jennifer Marisse Cohen, Rauno Gutman, Anette Maria Rennit ja Hele-Mai Mängel.

Lisaks selle hooaja finalistidele oli suurejoonelisel kontserdil laval ka saate eelmiste hooaegade võitjad Ott Lepland, Liis Lemsalu ja Jüri Pootsmann. Eelmistele võitjatele lisaks astusid kontserdil üles ka Universali artistid Elina Born, kes kuue aasta eest staarisaates teiseks tuli, ja Getter Jaani, kes saavutas 2009. aastal saates neljanda koha. Samuti tegi vägeva etteaste ka saatejuht Karl-Erik Taukar koos oma bändiga!    

Kohtunikelauas istusid juba tuttavad Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome.

22:45
Terttu Jazepov

Seitsmes "Eesti otsib superstaari" võitja on UUDO SEPP!

22:36
Terttu Jazepov
"Eesti otsib superstaari" (Alar Truu)
22:35
Terttu Jazepov

Koit: "Olete tõepoolest väga erinevad ja seda on nii kihvt olnud jälgida, kui kirglikult publik teile kaasa elab. Meie Inesega elame esimest korda kaasa, minu meelest see on olnud väga kihvt hooaeg. Täiesti võimalik, et sel aastal näeme kõigi aegade kõige tasavägisemat finaali. Nagu öeldakse, kellele ema, kellele tütar. Minu süda ütleb Uudo, minu pea ütleb Sissi."

22:34
Terttu Jazepov

Ines: "Mul on teie mõlema kohta ainult kiidusõnu, olete mu südame küljes kinni. Olen veendunud, et teil mõlemal on Eesti muusikas hiilgav tulevik. See on ainult teie kätes. Loodan, et kumbki teist ei valmista mulle pettumust. Kes teist võiks olla järgmine superstaar, ma öelda ei saa. Te olete liiga eripalgelised, et meie seda otsust saaksime teha."

22:32
Terttu Jazepov

Kas Uudo või Sissi?

Mihkel: "Sa võid küsida nii lihtsalt kui tahad, ma keerutan ikka. Tahan rääkida, kuidas oleme vaatanud 10 imelise inimese arengut vaadanud, aga umbes 150 inimesele ei ole veel aplodeeritud. Nemad on aidanud saadet vaatajateni tuua."

22:30
Terttu Jazepov

Telefonihääletus on läbi!

22:30
Terttu Jazepov

Sissi: "Ma olin väga kadunud. Ja iga viimnegi teist on mul aidanud end leida. Aitäh, et olite tuul minu tiibade all ja olete siiani."

22:29
Terttu Jazepov

Mida tahab Uudo süda hetkel öelda? "Ma olen väga siiralt õnnelik, et jah, tulen Saaremalt linna ja järsku olen siin. Ja tänu teile, aitäh!"

22:27
Terttu Jazepov

Tänased telefoninumbrid, mida veel viimaseid hetki kasutada saate:

900 7301 - kui tahad, et Uudo võidaks

900 7302 - kui soovid Sissi võitu

22:26
Terttu Jazepov

Kõik kümme finalisti esitasid One Republicu loo "Counting Stars". Tundus, et noortel oli laval väga lõbus!

22:25
Terttu Jazepov
"Eesti otsib superstaari" (Alar Truu)
22:12
Terttu Jazepov

Kuidas meeldib teile Jüri ja Elina duett?

"Eesti otsib superstaari" (Alar Truu)
22:07
Terttu Jazepov

Juba vähem kui tunni aja pärast selgub, kes on seitsmes Eesti superstaar. Telefonid kätte ja hääletage oma näpud villi!

22:05
Terttu Jazepov

Emotsioonid

"Eesti otsib superstaari" (Alar Truu)
22:04
Terttu Jazepov

Telefonihääletus algas NÜÜD!

22:03
Terttu Jazepov
"Eesti otsib superstaari" (Alar Truu)
22:02
Terttu Jazepov

Mihkel: "Räägin sinuga kaamerate ees nüüd kindlasti viimast korda. Tahaksin seda teha mõttega, mille laenan sinu imelise õe käest. Aitäh, et ma saan olla sinu fänn."

22:01
Terttu Jazepov

Koit: "Sinu etteastet vaadates mõtlesin, et nüüd on see hooaeg läbi. Kui mina isana istuks saalis ja minu tütar niimoodi Suurhalli laval rokiks, siis ma oleks maailma kõige uhkem isa. Sa elad 100% läbi seda, mida sa laulad ja seda on super vaadata."

22:00
Terttu Jazepov

Ines: "Mõtlesin su loole, olen kuulnud, et sul on raskemaid hetki olnud elus. Mul on nii hea meel, et sa saatesse tulid. See, mida sa oled meile kinkinud, on nii veenev ja hea. See esitus oli järjekordne tunnistus sellest."

21:57
Katharina Toomemets

Juhuuu, Sissi lööb tantsu! Äge!

Loe rohkem