Katrin Lust ja Laura KõrgemäeFoto: Kuvatõmmis www.instagram.com/lrtzik
Inimesed
1. juuni 2018, 23:37

RÄÄGIB KÕIK ÄRA? Kupeldamisskandaali sattunud Laura Kõrgemäe poseerib sotsiaalmeedias Katrin Lustiga (51)

Möödunud aasta oktoobris lahvatas skandaal, kui eksmiss Laura Kõrgemäed hakati süüdistama kupeldamises - nimelt olla tema modelliagentuuri Invidia varjus aetud üsna hämaraid asju.

Kuigi sel teemal on kirjutatud ohtralt, oma lugusid on rääkinud mitmed naised, kel Kõrgemäega halb - ja väga paljudel ka hea - kokkupuude, on Kõrgemäe ise seni olnud vait kui sukk. 

Naine kustutas skandaali puhkedes kõik oma sotsiaalmeediakontod ning tundus, justkui oleks ta maa alla kadunud. Vahepeal on tema Instagramis küll mõni välgatus olnud, kuid nüüd tundub, et naine on end taas näitama hakanud.

Praegu on ainus pilt Laura Instagrami kontol koos "Kuuuurija" saatejuhi Katrin Lustiga - pildil suudleb Laura Lusti põsele ja kirjutab: "Kati is the best" (Kati on parim - toim.), juures ka südameke. 

Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe Foto: Kuvatõmmis www.instagram.com/lrtzik

Ühise pildi, kus mõlemad naised kaamerasse vaatavad ja naeratavad, leiab ka Lusti Instagramist. "Mida on Laural kõige kohta rääkida, näed juba sügisel!" kirjutab pildi juures Lust ning kasutab seal ka märksõna #truth ehk "tõde".  

Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe

Kas tõesti räägib Laura lõpuks kupeldamisskandaali osas suu puhtaks? Eks näis.