Inimesed

Anthony Hopkins kaitseb oma ainsa lapse aadressil lausutud külmi sõnu (12)

LISA KOMMENTAAR

Ene4. juuni 2018, 06:11
Artikli pealkiri on igati ajuvaba, google translate"i tase
Aru ma ei saa.3. juuni 2018, 17:44
miks see mees solvunud on. Laps vajab isa, kui ta laps on. Kui ta aga isata juba suureks kasvanud, siis mõistagi ei vaja ta enda kõrvale "isa", kes isa olnud pole. On nagu on. Minevikku muuta ei saa.
Mehel kindlasti kari noori naishuvilisi, eostagu mõni laps, mis siin enam eputada, et huvitab, või ei huvita. Juu siis ikka huvitab, kui võttis vaevaks midagi tõestada. Aga hilja on.
Kuule3. juuni 2018, 18:17
Laps ise pööras isale selja, sest ta ei andestanudki isale lahutust ja tema suhteid naistega. Niipalju siis tütre traumast ja solvumusest.
3. juuni 2018, 19:27
no nii ma saingi aru, et täiskasvanud laps ei vajanud elu alguse isa. Algus tehtud, jalad all. Me vajame ema-isa kõige rohkem lapsena, sest hoolt on tarvis, armastust ka, riideid ja sööki.
No see naine ei saanud isa armastust, söök oli nagu oli ja riided ka ehk vaesevõitu, sest isa ei viitsinud ega tundnud huvi...no mis nüüd enam? Laps on jumala abi ja isa abita suureks kasvanud. No miks nüüd enam isal siin eputada, mida ta tunneb-ei tunne. Mees on näitlejana ülihea, lapsevanemana 0, eks ta pea siis uuesti üritama, või midagi. Egas lapsevanem pole see kes 2x elu jooksul annab raha või kingituse. Lapsevanem on see, kes vaatab iga jumala päev (365 päeva aastas), et laps söönud oleks, ja et jalad ei külmetaks ning kõrvad soojas oleks. Miks peaks tüttar nüüd mingi korteri või mingite võimaluste eest tänulik olema, kui kasvas ta ju tõesti vaid ema armust ja Jumala abiga? isa tal ju polnud, mingi võõras onku üritas olla kommionu, aga selliseid on vist palju kellele rikkad ätid kommionu mängivad.
eh4. juuni 2018, 11:30
ei ole see ema sugugi vaene ja ei kasvanud see laps puuduses! Vanemate tee läks lahku, kui laps oli 3 aastane. https://en.wikipedia.org/wiki/Petronella_Barker_(actress,_born_1942) Ei ole abielulahutused midagi uut ka tavainimestel, näitlejad ei ole selles midagi enneolematut.
5. juuni 2018, 19:21
no loomulikult, kui ema pole puruvaene, siis isa pole tarvis, ja kui on puruvaene, siis seda vähem vajab isa.
Seda ma ju räägingi, et isa polnud, kui teda vajati, nüüd ei hakka keegi mingi korteri pärast läbi põlevate rõngaste hüppama ja tütart etendama.
Vana ei viitsinud, no mis siis ikka? Ei viitsinud ei saanud. Meie siin muretseme, mees ei viitsinud, nüüd tahab kingitusega ära osta, et patud lunastatud saaks. Tütar on juba vägagi täiskasvanud ja siiani isata hakkama saanud, pole nagu miskit heietada enam.
4. juuni 2018, 08:59
Kust loed, et mees solvunud on?
Tihke virsik...3. juuni 2018, 14:54
//Abigail sündis 1968. aasta augustis Sir Anthony esimesest abielust näitlejanna Petronella Barkeriga. Isa lahkus pere juurest, kui tütar oli väike, ning abiellus uuesti. Nüüd on tal käsil kolmas abielu...//
Kas midagi jäi kommenteerijatel arusaamatuks?
3. juuni 2018, 15:36
sa ei tea ka, miks ta üldse lahkus ja millised suhted olid lapse emaga. kõik on nii targad koguaeg teiste elu ja tegemisi arvustama, teadmata tegelikke tagamaid. vt tänapäeva näidete põhjal juba, kus paljud ei näe oma lapsi justnimelt naise tõttu. ma ei ütle, et neil nii oli, aga mingi leheneegri kokku klopsitud loo pealt ei tasu ka järeldusi teha kellelgi.
Isa3. juuni 2018, 12:34
Esimese asjana tambitakse alati mees maha.Tuleb hoopis välja et isa üritas andetu tütre karjäärile hoogu sisse saada ja toeks olla aga tütar keeras isale selja.Isad ongi alati kõiges süüdi.
Gena3. juuni 2018, 13:26
Isad on süüdi (ka siis kui naine uue "armastuse" juurde läheb)
Ronja3. juuni 2018, 17:27
Ei usu seda isa-meest. Sageli topib uus naine isale-mehele mürgiseid sõnu suhu ja see lahutab lapsed isast (kogemused). Ei usu mitte meeste õigustusi, olendid,keda juhivad hormoonid.