Anthony HopkinsFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. juuni 2018, 12:00

Anthony Hopkins kaitseb oma ainsa lapse aadressil lausutud külmi sõnu (12)

"Voonakeste vaikimise" täht Anthony Hopkins tunnistas hiljuti, et ta pole aastakümneid läbi käinud oma ainsa lapse Abigailiga.

"Olen ma vanaisa? Ei tea ja ei huvita kah," vastas 80aastane näitleja Radio Timesi ajakirjaniku küsimuse peale. 

Abigail sündis 1968. aasta augustis Sir Anthony esimesest abielust näitlejanna Petronella Barkeriga. Isa lahkus pere juurest, kui tütar oli väike, ning abiellus uuesti. Nüüd on tal käsil kolmas abielu.

1990ndail toimus põgus taasühinemine: Hopkins korraldas näitleja ametist unistavale tütrele kõrvalosad oma filmides "Varjudemaa" ja "Päeva riismed". Seejärel kadus kontakt jäädavalt.

Nüüdsel ajal tegutseb Abigail laulja ja laululoojana, kuid isa pole ta näinud mitukümmend aastat. Lapsi tal ei ole. Perekonnanimeks on Abigail võtnud Harrison. 

"Inimesed lähevad lahku. Perekonnad lagunevad, ja eks siis tuleb edasi sammuda," seletas Hopkins Radio Timesile. "See on inimeste endi valik."

Filmikuulsuse avalduse peale puhkes skandaal, kuid Hopkins väidab uues intervjuus, et tema sõnad ei olnud külmad. "Tütre valik on selline. Teate, ma tõesti tegin, mis suutsin, aga teate küll, kui inimene ei taha minu elu osa olla, siis jäägu nii. Mine tee, mida aga tahad. Mul pole mingeid mälestusi ega ... Päris kindlasti ma ei ... Ma soovin talle kõike head ja nii edasi, aga ma ei taha oma tütrest rääkida. See kõik on läbi," nentis ta The Timesile.

Hopkins väidab, et ta ei mõista tütre käitumist, aga see teda ei häiri. "Ma ei taha selle üle muretsemise peale aega raisata. Ja ma ei ole külm, ma lihtsalt mõtlen: "Ahah, nii see kord juba on.""