Tommy CashFoto: Alar Truu
Saund
1. juuni 2018, 16:26

Tommy Cashi foto sattus eksikombel kantrifestivali illustratsiooniks (2)

Tommy Cash käis täna külas Raadio 2 saates "Jätkuhommik", kus rääkis oma uuest videost, eelseisvast kontserdist ja segadusest oma artistinime ümber.

"Meil ei olnud osalejate jaoks raha ning siis pidime ainult mind kasutama. Kloone on odvam teha kui inimesi otsida, eriti Eestis, kus keegi ei taha tulla," räägib šokiräppar oma uue videost "Lil Molly". Video põhiinspiratsioon tuli veidratest portreefotodest ning klassi- ja perepiltidest. 

Briti poplaulja Charli XCX videos "Boys" osalenud Tommy ütleb, et mäletab vaid seda, et oli tema ja roos. Kuigi videos nägi teda kõigest paar sekundit, oli räppar kohapeal kauem, sest riietumine ja valmistumine võtab oma aja. 

Järgmisel reedel, 8. juunil annab Tommy Cash oma ainsa suvise Eesti kontserdi Pirita kloostris. "Ma ei ole seal kunagi käinud, aga olen alati mõelnud, et see on äge koht," sõnab ta. Räppar esineb suvel muu hulgas ka Venemaalja Saksamaa festivalidel.

Hiljuti sattus Tommy pilt ühe kantrimuusika festivali kontserdi illustratiivseks pildiks. "Arvan, et nad on täiega äge pere ja tunnevad, et ma olen kaudselt kantrimuusikast inspireeritud. Nad ei ole minuga ühendust võtnud. Kuigi meid on juba närvi ajanud, et pildid lähevad segamini ja minu pilt on kuue hobusega kantrimuusika all," räägib räppar.

Täna oli Tatari Uuskasutuskeskuses võimalik osta Tommy Cashi esinemisriideid, mille tulu annetatakse heategevuseks. "Kõik mahamüüdud riiete tulu läheb Eesti loomakaitse liidule. Proovin kõigile sisse ka autogrammi panna nii, et ma riiet ei rikuks," sõnab Tommy.