Raamat

Menukirjanik: mehed viskuvad geisuhetesse, kuna kardavad naisi (11)

LISA KOMMENTAAR

mx353. juuni 2018, 21:13
kui naisel tsakraid avada või külmkapi varjus suudelda... Teate isegi mida naised teevad et sellest eemal olla ... loomulikult geidega seda pole... vot sellised need naised on... ja veel.. kui midagi ei tee oled möku ja kui teed siis kohe pervert... seega jällegi parim variant geid...
immu3. juuni 2018, 15:19
Selliste kurjade naiste puhul on mehed igal juhul kaotajad - ei tee lähenemiskatseid - oled luuser, teed lähenemiskatseid - lükatakse põlastavalt tagasi.
arvamus3. juuni 2018, 12:45
Geidel ametlikku abielu pole ja see on eeliseks, aga paljud naised ainult selleks suhtesse astuvadki, et rikka mehe varandus poolitatada, 1- 2 aastaga võib teenida miljoneid, sisuliselt peale pulmi algab valmistumine lahutuseks.
stins.biz3. juuni 2018, 13:29
Kas sa oled kuulnud midagi abielulepingust ?
...või ei tule naistega toime3. juuni 2018, 12:29
ja siis valivad väljapääsuks, ups, olen gei. Tean sellist.
Gei suhtes3. juuni 2018, 11:20
ei määri partner mehele last "pähe". Jumal hoia, naised tahavad meest lapse kaudu ikestada ju!
liberaasuse võidukäik3. juuni 2018, 11:19
mehed ei karda naisi.
Poisikesed kardavad naisi.
Naisemoodi olendid, kes ei ela naisena - neid tasubki karta. Need on olevused, kes elavad teisi kasutades, kõike tarbides ja hävitades. Naine on oma olemuselt hoidja, toetaja, armastuse maale tooja.
Välimus ei tee veel olendist naist - loeb ka naiselik tarkus ja naiselikkus, sisemine sära.
arutleja3. juuni 2018, 11:13
Aga äkki mehed ei taha enam "jahimehed " olla? Võib-olla on tekkinud juba piisav hulk mehi, kellele meeldib, kui hoopis naised mehi jahivad? Siis saavad mehed ise olla tegelikud valijad. Muuseas, olen näinud netis vastavaid naljafotosid (noh, et naine kingib mehele lilli ja põlvitab mehe ees ning sirutab mehe poole kihlasõrmuse) aga tuleb välja, et vist on asi naljast kaugel.
anonüümen ülbik3. juuni 2018, 11:30
Ttänapäeval on väga raske naisega suhet alustada, eriti seal kandis kust see menukirjanik opn pärit. Teed oma kohmaka lähenemis katse ja kui sa just ei ole kreeka jumala välimuse ja Putini rahakotiga siis võib lõppeda asi sellega, et oled ahistaja ja elu on rikutud. Pealegi üle seitsmekümne protsendi lahutustest algatavad naised ja siis jääb mees kõigest ilma, naisest , lastest , kodust, suurest osast sissetulekust.
ära mõtle kohe ütle3. juuni 2018, 11:37
Tuled naiseks või ei tule!!?`?...
niisugused kombed on möödanik ja naised irwitavad selliste meeste üle.
Mure, Lic4. juuni 2018, 11:31
Viimasel ajal võib nõrgemaid ja ebakindlamaid mehi hirmutada ka üle tsiviliseeritud maailma lahvatanud ahistamisskandaalid. Ahistajaks võib mees sattuda juba kergest neisele paitegemisest või patsutusest. Geide hulga ahistamisest (veel) suurt ei räägita.