Krista LensinFoto: Teet Malsroos
Inimesed
1. juuni 2018, 02:26

Krista Lensin meelelahutusauhindadest: aastate jooksul on hääletajate arv kolossaalselt kasvanud! (9)

31. mail toimus Salme kultuurikeskuses Kroonika meelelahutusauhindade gala. Üheks õhtujuhiks oli Kroonika peatoimetaja Krista Lensin. 

Krista leiab, et selline üritus on eestlase jaoks vajalik  ning aastate jooksul on see leidnud kindla koha Eesti meelelahutusmaastikul. "Kunagise teletöötajana pean oluliseks, et rahvas armastaks, hoiaks ja ka vaataks-kuulaks. See üritus ongi loodud selleks, et tõestada - Eesti rahvas on raadio ja telerahvas, kellel ei ole kahju öelda omalt poolt tänusõnu neile, kes neid hommikust õhtuni lõbustavad ja meelt lahutavad. Sellel on lõppkokkuvõttes suur väärus."

"Aastate jooksul on rahvahääletajate arv kasvanud kolossaalselt," lausub Krista. "Tänavu hääletas rekordarv ehk 325 000 inimest. See tähendab, et Eesti rahvas tahab jagada tunnustust ja need inimesed, kes igapäevaselt oma tööd teevad, vajavad sellist märkamist. Nad on seda kõike väärt.

Ürituse jätkuvalt suurt menu selgitab Krista sellega, et nad on püüdnud hoida üritust erinäolisena. "Miks mitte teha aastas korra üks selline glamuurne, teistmoodi õhtu? Panna inimesed vaeva nägema ja tulla ümberkehastudes sellisele sündmusele? Öelda siis teineteisele suur aitäh ja lihtsalt lõbutseda. See ongi selle asja mõte," leiab Lensin. "Oleme toonud Eestisse seda kultuuri, et olla eriti glamuurne, kaunis ja pidulik."

Krista Lensin Foto: Teet Malsroos

Meelelahutusauhindade eriauhinna ehk Kroonika lemmiku tiitli pälvis tänavu näitlejanna Inga Lunge, kellega koostöö on Krista sõnul suur nauding. "Me valime Kroonika lemmikuid tihtilugu just sellest lähtuvalt, kui kerge või raske on inimesega töötada. Temaga on see olnud puhas rõõm: Ingal ei ole kunagi mingeid pretensioone. Ta on selline ehtne eestlanna – armas ja soe," lausub Krista. "Tema usaldab meid ja meie armastame teda – nii need parimad asjad siin sünnivadki. Ingaga saab intervjuusid teha südamest südamesse ja nagu näha, see mõjub ka eestlastele. Olen talle väga tänulik ning olen teda ka austanud algusest peale. Ma usun, et ta teeb veel palju erinevaid asju, sest ta on lihtalt väga eriline naine," kiidab Lensin Kroonika tänavust lemmikut. 

Salme Kultuurikeskuses toimunud galal astus Kroonika peatoimetaja taas õhtujuhina üles, seekorda oli Lensini lavapartneriks karismaatiline näitleja Üllar Saaremäe.

Üllar Saaremäe Foto: Teet Malsroos

Lavakeemiat lavapartnerite vahel oli õhus selgelt tunda. "Üllar on alati olnud üks mu lemmiknäitlejaid: mehelik mees, kellel on seda macho verd sees," naerab Krista. "Minu jaoks oli suur nauding talle täna laval öelda Pupsik. Tegelikult ei ole ta see mees, kellele saab nii öelda. Lavapartnerina oli Üllar aga väga toetav." Just seetõttu peab Krista tänavuse gala juhtimist üheks mõnusamaks lavakogemuseks.