Frances Bean Cobain ja Isaiah Silva 2015. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
31. mai 2018, 15:44

Frances Bean Cobaini eksmees süüdistab eksämma mõrvakatses

Frances Bean Cobaini endine abikaasa väidab, et Francese ema Courtney Love oli valmis teda kadunud Kurt Cobaini kitarri tagasisaamise nimel tapma.

Muusik Isaiah Silva on kohtusse kaevanud nii Courtney Love'i kui ka tema mänedžeri Sam Lutfi, seriaali "13 põhjust" ("13 Reasons Why") näitleja Ross Butleri, eradetektiiv John Nazariani, muusik Michael Schenki ning veel mitu inimest.

Kurt Cobaini tütre endine mees väidab New York Posti teatel, et see seltskond plaanis tema mõrvamist, saamaks tagasi Nirvana rokkari kuulsat kitarri 1959 Martin D-18E. Silva süüdistab neid sissemurdmises, röövis, seksuaalvägivallas, inimröövis, mõrvakatses, kuritegelikes ähvardustes, vabaduse võtmises, väljapressimises, jälitamises ning tahtlikus stressi põhjustamises. 

Frances Beani ja Isaiah' abielu ei kestnud kaht aastatki, kuid nad pidasid üle kahe aasta kohtulahingut kitarri pärast, millel Cobain oli mänginud 1993. aasta saates "MTV Unplugged". Noormees väitis, et Cobaini tütar oli andnud instrumendi talle pulmakingiks, kuid Frances Bean nõudis kitarri tagastamist. 

Kitarriröövi käigus vigastati Silva ema

Cobaini tütar nõudis, et kohus sunniks Silvat kitarri tagastama. Hiljuti otsustas kohus, et Frances Bean peab muusikariista siiski eksmehele loovutama. See-eest ei pidanud ta Isaiah'le elatist maksma. 

Silva väitel olid Lutfi (kes aastaid tagasi oli Britney Spearsi kõmuline mänedžer), Butler ning Yan Yuhkhtmani nimeline mees üritanud mullu 3. juuni hommikul kitarri tagasi röövida. Nazarian ja Schenk olevat sissetungi käigus Silva ema rünnanud ja vigastanud - selleks et Isaiah't terroriseerida ja hirmutada. Isaiah väitel ähvardas Lutfi tema ema ning varasemast kooselust pärit 7aastast tütart Arlot tappa.

New York Posti andmeil oli Courtney Love palganud eradetektiiv Nazariani esmalt Kurt Cobaini surma uurima. Hiljem oli Nazariani palganud hoopis Silva, et end ja oma peret Lutfi ja Love'i eest kaitsta. Lutfi olla Silva ema Jessica Sullivani telefonis ropult sõimanud ning saatnud sõnumeid stiilis "Sinuga on kööga, haige mõrd."